Rochia de mireasa

Rochia de mireasa reprezinta una dintre cele mai asteptate si dorite rochii la care orice femeie viseaza intr-o buna zi.
Acest simbol al puritatii, al frumosului, al dragostei si al delicatetei a devenit in zilele noastre un adevarat fashion icon pentru tinerele domnisoare care viseaza sa devine doamne cu acte in regula.
Daca ar fi sa tinem cont numai de tendinte, ar trebui sa avem un psihic si o personalitate foarte puternica, non-conformista chiar pentru a putea tine pasul cu moda si cu noutatile pe care designerii le propun.
Clasica rochie de mireasa de culoare alba este inca in topul preferintelor multor femei. Modelele simple, in forma literei A, in forma de sirena, sau cele mai complexe, gen printesa sunt cele mai cautate.
Cu spatele gol, cu bretele, fara bretele, cu corset sau de-a intregul, vor face din tine o adevarata craiasa a zapezii, chiar daca alegi sa-ti faci nunta intr-o zi de vara.
Desigur, poti opta si pentru alte modele sau alte culori, asta depinde numai de tine si de preferintele tale.
Foarte populara a devenit si rochia de culoare crem. Foarte multe miresici aleg sa poarte in ziua nuntii culoarea crem, pentru ca li se pare mai serioasa, mai eleganta sau mai usor de asortat cu costumul mirelui.
Indiferent care este motivul, trebuie sa admitem faptul ca se poarta cremul si bejul pal in acest sezon mai mult ca niciodata!
Daca vrei sa fii o mireasa trendy, poti alege o rochie de mireasa scurta in fata, cu trena in spate, de culoare crem. Acest tip de rochita este din ce in ce mai purtata, in deosebit la nuntile vedetelor sau ale oamenilor care provin dintr-o anumita categorie sociala.
Asta nu inseamna ca rochia poate costa o suma exorbitanta de bani sau ca trebuie sa faci niste sacrificii imense pentru a o cumpara.
Cred ca mult mai avantajos si mai ieftin este sa iti faci o rochie de mireasa, la o croitorie, pe comanda, decat sa-ti cumperi una dintr-un magazin specializat.
Daca iti surade aceasta idee, iti propun sa iti iei prietena cea mai buna si sa faceti un tur al magazinelor, in cautarea modelului dorit. Odata gasit, ii poti face o poza si poti merge la croitorie, cerandu-i sa-ti faca acelasi model, in culoarea pe care o vrei si desigur adaptand-o dupa gusturile tale.

Citeste si:  Sfaturi de moda pentru mignone

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.