Rosul pluteste in aer in aceasta primavara

Rosul este probabil culoarea care flateaza cel mai bine feminitatea, eleganta si in acelasi timp indrazneala. Cu alte cuvinte rosul este cea mai buna culoarea sa fie potrivita cu femeia moderna si independenta pentru ca denota nonconformism si personalitate. De asemenea, sa nu uitam ca alaturi de verde, rosul este probabil cea mai apropiata culoare pentru a descrie reinvierea naturii. Mai mult decat atat. rosul este una dintre acele culori care atrage atentia oricand ar fi purtata.
Femeile au fost dintotdeauna innebunite dupa pantofi, tocmai de aceea vom incepe cu ei. In acest sezon se poarta sandalele cu bretele, din piele si cu un design sofisticat. Tocurile sunt de mult in centrul atentiei, asa ca nu vor lipsi nici acum.
Regula conform careia pantofii trebuie sa se asorteze cu geanta nu mai se aplica. In acest sezon se poarta rosul si la genti, fie simple fie combinate cu alte culori precum galben sau alb. Important e materialul din care sunt confectionate si binenteles, forma.
Dar sa nu uitam de bijuterii, care se spune ca sunt cele mai bune prietene ale femeii. Un colier, o bratara, un inel sau un simplu lantic toate in culori indraznete precum rosu.

Citeste si:  Ascunderea soldurilor (video)

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.