Se poarta dantela

In acest sezon ai unda verde la dantela. Delicata si cu un aer sofisticat, dantela este ideala pentru a innobila tinutele de seara. O poti purta la toate petrecerile din luna decembrie.
Un top din dantela este ideal pentru serile de Craciun sau poate fi chiar una dintre piesele vestimentare ale tinutei tale pentru noaptea dintre ani. Poarta-l impreuna cu un sacou si o fusta neagra, simpla.
Nimic nu poate fi mai placut decat aparitia diafana a unei doamne intr-o rochie dantelata. Daca iubesti dantela, aceste rochii sunt ideale pentru tine. In cazul in care alegi sa porti o rochie neagra, bijuteriile trebuie musai sa fie colorate.
Daca locatia in care mergi nu este prea pretentioasa, poarta un top din jerse decorat cu dantela. Il poti combina foarte usor cu jeansi.
Un bolero din dantela da unei tinute de seara un aer deosebit de rafinat. Combina-l cu o rochie din satin si succesul va fi garantat.
In ceea ce priveste lenjeria intima, dantela e mereu la loc de cinste. Combinata cu satin, ea iti confera un aer deosebit de feminin si senzual. Din punct de vedere cromatic, iarna asta mergi pe mov si gri.

Citeste si:  Cum sa ne alegem costumul de baie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.