Se poarta tatuajele

Se poarta tatuajele. Stim acest lucru, nu mai este o noutate, stim ce implica si cum trebuie sa-l ingrijim. Dar stim oare si care sunt cele mai trendy zone in care sa ne facem un tatuaj?
Cele mai populare zone pentru tatuaj sunt pe spate, imediat sub umeri sau chiar pe umeri. Inainte de a lua decizia de a-ti face un tatuaj, gandeste-te bine in ce zona vrei sa ti-l faci si cat de mult vrei sa se vada sau nu. Sunt persoane care isi doresc sa iasa in evidenta si sa atraga privirile asupra tatuajului sau din contra, sunt persoane care nu vor sa se vada ca au un tatuaj si prefera sa-l faca intr-o zona mai ascunsa.
Tatuajele situate pe spate, aproape de sira spinarii sunt foarte cool si sexi in acelasi timp. Partea buna a acestui loc este ca daca nu vrei sa ve vada, nu se vede. Poti alege sa porti bluze care sa acopere acea zona, sau din contra, bluze cu spatele gol, care sa evidentieze tatuajul.
Cele mai populare tatuaje pentru aceasta zona sunt aripile de inger, cuvintele scrise in alta limba sau aripile de zane.
Tatuajele situate in zona de jos a spatelui, adica in apropierea bazinului sunt de obicei ori mai funny, ori fara o semnificatie anume. Majoritatea aleg pentru aceasta zona, tatuaje cu modele formate din flori, initiale sau tatuaje tribal, care nu au o insemnatate anume.
Ideal ar fi, daca alegi sa-ti faci un tatuaj sa aiba o anumita simbolistica, nu sa-l faci doar de dragul de a-l face. Vei ramane cu el toata viata, in cazul in care nu te hotarasti sa-l scoti mai tarziu, asa ca ar fi pacat ca dupa trecerea anilor sa-ti dai seama ca nu-ti mai place sau ca nu te reprezinta.
Tatuajele pe urmar au devenit din ce in ce mai populare. Toate fetele isi doresc un tatuaj in aceasta zona, atat de expusa privirilor. Cele mai multe dintre ele opteaza pentru tatuaje in forma de floricele, fluturasi, litere chinezesti sau soare.
La fel de simpatice sunt si tatuajele de la baza incheieturii mainii. Cele mai reprezentative pentru acea zona sunt funditele, inimioarele sau numele scris cu litere de mana.
Vedetele sunt adeptele acestor genuri de tatuaje, asa ca nu ar trebui sa ne mire de ce tot mai multa lume le copiaza stilul sau isi fac tatuaje si schimbari precum acestea.

Citeste si:  Modele de rochii pentru sezonul de primavara-vara 2010

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.