Show de moda

Spectacolele de moda repezinta mai mult decat imaginea unor modele mergand pe podium.Acestea sunt mai mult despre spectacolul in sine. Cand planuiesti un spectacol trebuie sa creezi un concept complet si sa folosesti detaliile minore petru a evidentia tema si paleta cromatica.
Tema
Alege o tema pentru spectacolul tau de moda. Daca ai un ‘look’ distinctiv sau o tema centrala pentru colectie atunci mergi in aceasta directie. Daca nu, alege o paleta de culori, o perioada si o stare generala sau un sentiment cu care ai dori sa plece invitatii tai.Ai grija ca fiecare detaliu sa urmeze starea sufleteasca si paleta cromatica pe care le-ai ales.
Confetii si artificii
Foloseste artificii la sfarsitul spectacolului daca acesta are loc in aer liber.Lasa sa pice confeti din tavan sau trage cu pistoale speciale de confeti in timpul spectacolului sau la sfasitul acestuia, pentru un final maret.
Strangere de fonduri
Foloseste-te de spectacol pentru a strange fonduri pentru acte de caritate.Incaseaza bani pentru intrare si apoi poti sa vinzi hainele prezentate pe runway.Doneaza aceste castiguri unei biserici, unei organizatii non-profit pentru copii, etc.
Ecrane video
Amplaseaza ecrane video in fiecare colt, unde sa apara,live,modelele mergand pe pordium pentru ca toata lumea sa le vada.Foloseste ecranele sa prezinti si momente din ‘spatele scenei’ inainte sa inceapa spectacolul sau imagini cu designerul lucrand la una dintre creatii in timp ce creatia apare pe un model pe runway.
Decoratiile
Ruleza un covor rosu la intrare,pe care sa mearga invitatii cand ajung. De obicei este folosit un covor rosu,dar poti alege orice culoare sau design care sa se coordoneze cu colectia prezentata.

Citeste si:  Penelope Cruz - seducatoarea spaniola

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.