Stilul anilor ’40

In ultimul timp putem vedea pe podiumurile de moda din ce in ce mai multe influente din stilul anilor ’40. Adevarul este ca stilul anilor ’40 este unul extrem de deosebit si frumos . Astfel, este o idee buna a vedea care sunt trendurile cheie din acei ani si cum si ce se purta atunci.
– Concentreaza-te asupra taliei facand-o mai mica prin marirea umerilor si soldurilor. ( vezi Victoria Beckham)
– Exagereaza : foloseste culorile vii ( vezi Dolce & Gabbana), fustele pline si manusile ( vezi Elie Saab)
– Foloseste materiale usoare si coliere inalte
– Cumpara o palarie: fie ea mica ( vezi L’Wren Scott), mare ( vezi Alexander McQueen), daca indraznesti sa iesi in evidenta.
– Daca te-ai saturat de stilul feminin, alege fuste de marimi mari ( vezi Dries Van Noten), pulovere supradimensionate, toate supradimensionate, aceasta fiind o caracteristica predominanta a stilului anilor ’40.
– Adopta o tunsoare sexy si foloseste ruj rosu ca Gwen Stefani
– Cauta poze cu starurile anilor 1940 precum Rita Hayworth, Veronica Lake, Shirley Temple. Inspira-te din look-ul lor daca esti si tu adepta anilor ’40.
Acestea sunt principalele caracteristici are stilului anilor ’40, stil care a facut furori la momentul respectiv.
Daca vrei si tu sa-l adopti, mai cu indrazneala sau mai subtil, este bine, intrucat acest stil este la mare cautare si in zilele noastre. Astfel, se poate afirma fara probleme ca moda revine la un moment dat si ca ceea ce se purta acum cativa zeci de ani, se va purta acum, in anul 2010.

Citeste si:  Colectii noi la Molecule-F.com

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.