Stilul impecabil al Andreei Raicu

Printre celebritatile autohtone clasate in randul celor mai bine imbracate, stilate si laudate vedete se numara si simpatica Andreea Raicu.
De fiecare data, Andreea a reusit sa surprinda atat publicul, cat si pe marii designeri ai tarii noastre prin naturaletea sa si prin stilul vestimentar bine definit, care ii pune in evidenta atat personalitatea cat si formele bine lucrate la sala de fitness.
Despre Andreea Raicu nu ai cum sa spui ca a dat vreodata gres cu vreo tinuta sau ca nu are gusturi bune. Stilul imprecabil si tinuta ei eleganta au scos-o mereu in evidenta atunci cand si-a facut aparitia la evenimente sau emisiuni tv.
Pe langa faptul ca are propriul stil si este foarte originala, Andreea reuseste sa-si mentina acest statut singura, fara sfaturile sau ajutorul unui stilist.
In majoritatea revistelor de la noi din tara, ea a ocupat aproape mereu primul loc la cea mai bine imbracata vedeta. Pana si Razvan Ciobanu, care este un bine cunoscut critic de moda si care nu are nicio mila atunci cand vine vorba de tinutele vedetelor noastre, a recunoscut ca Andreea nu a incalcat nicio regula fundamentala a modei si ca are precizia si inspiratia unui adevarat designer atunci cand isi alege hainele.
Este destul de greu sa definim stilul Andreei Raicu, pentru ca frumoasa prezentatoare tv a reusit sa “jongleze” cu tinutele si accesoriile, scotand in evidenta noi tendinte in ceea ce priveste moda, devenind chiar un fashion icon pentru multe femei din Romania.
Combinatia intre stilul clasic, business si casual se pare ca o defineste cel mai bine pe Andreea. Tinutele compuse din blugi, pantofi cu toc, sacou si accesorii fine i se potrivesc de minune Andreei. La fel putem spune si despre rochitele scurte si cu bun gust cu care am vazut-o pe vremea cand prezenta concursul “Megastar”.
Ce este de apreciat la Andreea Raicu este faptul ca este o femeie frumoasa, care are grija de ea si se aranjeaza chiar si atunci cand merge pana la piata. Nici macar in momentele acestea, criticii de moda de la noi nu au reusit sa o suprinda in vreo tinuta sau ipostaza care sa o conduca pe Andreea catre drumul celor mai “prost” imbracate vedete.

Citeste si:  Idei pentru tinutele de Sarbatori - Flirteaza cu stilul anilor '90!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.