Stiluri diferite de bluze

Bluza unei femei este o parte importanta a garderobei. Bluzele sunt de asemenea extrem de versatile. Ele pot fi purtate ca o parte a unui constum profesional sau purtate cu blugi. Le poti asorta cu fuste sau pantaloni. Bluzele sunt de asemenea facute din multe materiale diferite, de la matase la bumbac.
Bluzele cu nasturi sunt cele mai comune. Acestea se potrivesc cu costumele si pot fi de asemenea purtate ocazional cu blugi, fuste sau chiar pantaloni scurti. Bluzele cu nasturi vin bine multor forme ale corpului, pentru ca subliniaza talia si subtiaza corpul. Astfel de bluze au de multe ori guler.
Un alt tip de bluza este cea petrecuta. Aceasta bluza este potrivita pentru ca poate sa scoata in evidenta o talie mica. Acest tip de bluza se leaga de cele mai multe ori in spate si pot fi foarte elegante si sunt de asemenea o optiune buna pentru un look profesional.
Un alt tip de bluza foarte la moda este si cea tip tunica. Acestea sunt lungi si sunt facute pentru a fi purtate peste pantaloni.

Citeste si:  Ce presupune feminitatea

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.