Tendintele toamnei

Mai mult volum!
Nu este vorba despre coafuri, ci despre croiala pieselor vestimentare: modern egal voluminos. Jachetele si sacourile tip trapez (fara talie marcata) vor fi asortate cu fuste conice sau pantaloni drepti, astfel incat volumul din partea superioara sa echilibreze in mod fericit piesele vestimentare cambrate.
In functie de preferinte, poti procesa si invers: fusta ampla sau pantaloni largi, asortate cu o camasa stramta, care subliniaza linia corpului. Nu este deloc indicat ca toata tinuta sa fie alcatuita din piese voluminoase; nu de alta, dar n-ai vrea sa te imbraci cu un sac.
Croiala stil trapez si accesorii supradimensionate
Fustele trapez sunt, de asemenea, foarte apreciate: subliniaza talia si mascheaza soldurile sau posteriorul. De asemenea, printre preferintele designerilor se regasesc jachetele in forma literei A si fustele ample, mai sus de genunchi.
O tinuta moderna de zi va include, in functie de preferinte si context, pantaloni drepti, ghete cu tocul inalt si poseta supradimensionata (da, este un accesoriu inca modern; mai mult decat atat, dupa cum observi, tendintele generale inclina balanta spre volum si dimensiuni mari).

Citeste si:  Top 10 pentru aceasta iarna

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.