Top parfumuri pentru femei

Fiecare femeie are o aroma preferata pe care adora sa o poarte. Uneori este bine sa o amestece si sa introduca un nou parfum in coltul ei de frumusete. Arunca o privire la cele mai populare parfumuri pentru femei.
1. Lovely by Sarah Jessica Parker este un parfum fara varsta.
2. Aqua Di Gio pentru femei este unul din cele mai bine vandute parfumuri de la Armani. Nu numai ca aceasta companie face moda si frumusetea si produce si parfumuri de inalta calitate, atat pentru femei, cat si pentru barbati.
3. Armani Code pentru femei este un alt parfum potrivit pentru mame, surori si pentru tine. Acest parfum are note interesante precum portocala, ghimbir si lemn de santal. Exista chiar si o aroma ascunsa de miere in fiecare pufait.
4. Attraction by Lancome, este o apa de parfum pentru femei, este o minunata alegere daca te bucuri cand primesti complimente de la straini sau de la prieteni.
5. Euphoria by Calvin Klein este o aroma luxoasa, care iti ia respiratie, si care este cunoscuta pentru versatilitatea sa. Poate sa fie purtat in diferite ocazii.
6. Flower Princess by Vera Wang este un parfum clasim care are arome citrice si florale, dulci.
7. Eternity pentru femei este o alta aroma clasica de frumusete si moda, de la designer-ul Calvin Klein. Este destinat femeilor mature care stiu ce isi doresc.
8. Curve Kicks by Liz Claiborne pentru femei tinere.
9. Opium by Yves Sain Laurent a fost un top seller pentru multi ani la rand incepand cu anul 1977. Aceasta apa de toaleta are o aroma rafinata si soft orientala.
Touch Of Pink by Lacoste, o apa de toaleta pentru femei, fresh.

Citeste si:  Rue des Trucs primavara/vara 2011

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.