Topul celor mai sexy vedete din lume

Critici din lumea intreaga au facut an de an fel de fel de remarci si critici la adresa vedetelor, uneori de bine, alteori de rau, insa niciodata nu au negat frumusetea vreuneia dintre ele.
Femei-moderne a analizat care sunt cele mai frumoase femei din lume si le prezinta in cateva randuri, special pentru acelea dintre voi care isi doresc sa intreaca sau cel putin sa egaleze succesul lor.
Sophia Loren este una dintre actritele cele mai frumoase din lume, care s-a facut remarcata in jurul anilor `60, odata cu castigarea Oscarului pentru rolul din filmul “Two women” din anul 1960. Sophia a devenit un adevarat sex simbol si a cucerit pe toata lumea cu ochii ei frumosi, de felina.
Colega de an cu Sophia Loren este si una dintre cele mai frumoase blonde din istoria lumii, Marilyn Monroe. Figura angelica, vocea suava si corpul de invidiat sunt doar cateva dintre calitatile care au urcat-o pe Marilyn Monroe pe podiumul celor mai frumoase femei din lume.
Sa nu o uitam pe doamna cu ochi unici in lume, doamna cu ochii violeti, nimeni alta decat Elizabeth Taylor. Frumusetea ei a fost atestata in toata lumea, iar rolurile pe care le-a jucat, de femeie sexi si provocatoare au pus-o mereu in evidenta.
Cea mai inocenta si dulce figura de la Hollywood ramane cea a lui Audrey Hepburn. Frumusetea angelica, pura si stilul ei personal au facut-o celebra in toata lumea. Femei din diferite colturi ale lumii isi purtau parul in coc si rochii fara maneci, doar pentru a semana putin cu Audrey.
Buze frumoase, ochii mari albastri, par blond. Despre cine vorbim oare? De Michelle Pfeiffer, femeia care a ocupat primul loc in topul “Cei mai frumosi oameni din lume” realizat de revista People.
Cine este “the prettiest woman” din lumea intreaga? Julia Roberts, desigiur. Desi de curand, actrita a afirmat ca defectul ei este faptul ca are o gura mare, se pare ca acest lucru nu i-a adus decar faima, fiind votat cel mai frumos zambet din lume.
Cea mai senzuala si frumoasa diva care nu-si arata varsta este Demi Moore. Pe langa curajul de a poza nud insarcinata in luna a 7 a, Demi suprinde pe toata lumea cu corpul si frumusetea ei care infloreste in fiecare an, odata cu avansarea in varsta.
Penelope Cruz detine si ea un loc fruntas in randul celor mai frumoase femei din lume, fiind un mix perfect de talent si frumusete latina.
Si fruntasa tuturor topurilor ramane frumoasa Angelina Jolie, care este considerata un adevarat model de frumusete, devotament si naturalete de femei si barbati din lumea intreaga.

Citeste si:  Secrete de stil la Hollywood

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.