Trenchuri

Trench-ul cu acel cordon cu catarama care iti va evidentia cel mai frumos talia si astfel linia corpului tau va aparea ca mult mai feminina. Indiferent ca trench-ul tau este cu unul sau doua randuri de nasturi, efectul vizual va fi acelasi.
In ceea ce priveste culoarea trench-ului in 2007, aceasta pare sa respecte trendurile sezonului in moda: stralucire argintie sau aurie, culori deschise: alb, beige, crem satinat sau culori puternice, metalizate: albastru electric, rosu aprins, galben pai.
Detaliile conteaza cu atat mai mult cand vine vorba de un trench coat care se presupune ca este mai „vechiut” datorita liniei si culorii standard. De aceea, atunci cand apar broderii sau imprimeuri florale, aplicatii din piele, detalii metalice gen capse sau butoni, intreaga imagine este inviorata.
Este introdus acum si un nou model de trench coat din crepe de chine, cu aspect usor lucios al materialului, o linie diafana si foarte feminin prin aplicarea unor volane delicate sau a unor funde mari pe mansete sau rever.

Citeste si:  Stil british

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.