Trenduri de iarna pentru studenti

Fetele de la facultate se imbraca cu blugi si bluze in cursul saptamanii, dar in weekend-uri apeleaza la rochii sau fuste.
Pentre fetele studente care nu mai stiu la ce trucuri sa apeleze pentru a arata bine, oferim o lista intreaga de idei si de trenduri.
1. Nuantele de violet, visiniu si mov
Este violetul noul negru? Ei bine, probabil ca nu, dar este peste tot in moda acestei ierni. Violet, visiniu, mov si nuantele asemanatoare sunt toate peste tot. Gentile supradimensionate s-au intors in moda din nou, si unele dintre cele mai hot genti ale celor mai tari designeri se regasesc in nuanta de mov. Cauta pulovere mov, uneori intr-o varietate de nuante amestecate cu gri sau negru.
Jachetele militare
Probabil ca stilul inspirat de la Michael Jackson face si acum ravagii. Jachetele in stil militar sunt acum peste tot si sunt la mare cautare in randul studentilor.
Topurile cu imprimeuri
Aceste topuri cu imprimeuri sunt in acest sezon la moda.
Puloverele cu curele la mijloc
Acestea sunt destinate in special celor cu talie mica.
In acest an, lucrurile largi precum puloverele mari sunt in trend, dar sunt mai sexy lucrurile mai putin practice precum rochiile mici. Intr-un fel, exista ceva de purtat pentru fiecare dintre noi, indiferent ca este vorba de club, facultate, campus, camin. Important este, asa cum am mai spus-o, sa ne imbracam cu ce ne sta bine si cu ce ne simtim bine. Indiferent de trendurile pe care moda le impune, este esential sa ne simtim bine cu ceea ce ne imbracam.

Citeste si:  Poarta hainele care te avantajeaza

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.