Trenduri pentru sfarsitul lui 2009

Trendurile pentru sfarsitul anului 2009 nu difera semnificativ de cele din prima parte a anului. Culorile sunt inca cheia, desi pastelurile le vor face loc cu siguranta umbrelor mai inchise. Chiar si rozul se va schimba. Se va transforma din nuante hot in nuante de fucsia. Cautati sa optati pentru rosu pentru a ramane in trend, desi poate fi inlocuit de tonuri precum albastru.
Si galbenul este o culoare care s-ar potivi sezonului. Portocaliul te va ajuta sa iti aduci aminte de frumoasa vara ce tocmai a trecut.
Tonurile calde si griurile vor servi ca nuante neutre pentru intreaga paleta de culori. Cauta de asemenea sa porti albastru. Desigur, albul si negrul isi vor gasi in continuare locul si vor ramane la fel de „puternice” ca intotdeauna. Putin mai luminoase, majoritatea culorilor care se poarta in acest sfarsit de an sunt cele in nuante neon de galben, roz, portocaliu, verde, si albastrul care se va „prelungi”din vara catre iarna. Totusi, cauta acele culori care pot fi gasite mai mult in accesorii decat in piese actuale de moda.
Bluzele vor ramane in stilul lor romantic cu linii fine si multe modele pentru a accentua silueta unei femei.
Jeansii vor fi in continuare la mare cautare, ca in fiecare sezon, de altfel. Fustele gen creion isi vor gasi in continuare locul. Lungimea, va depinde totusi de stilul si de gustul personal al fiecarei femei in parte.
Culorile metalice sunt in continuare la moda. Se poarta accentele aurii, platinate. Pielea nu pleaca nici ea nicaieri. Cauta o optiune variata de piele in fuste si pantaloni, la fel ca si costume.
Formele geometrice devin mai populare decat primavara trecuta. Asta nu inseamna ca imprimeurile „animale” vor disparea- departe de asta. Ele sunt reinventate in forme neobisnuite si culori. Cauta imprimeuri de girafa, zebre, si leopard. Si imprimeurile florale sunt la mare cautare.

Citeste si:  Imprimeurile florale - cel mai proaspat si colorat trend al primaverii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.