Trendurile anului 2010

Predictiile in materie de trenduri pentru acest an sunt un bun barometru a ceea ce va fi moda in acest an. Combina asta cu intuitia industriei, cu putina prezicere , si poate un bol de cristal si ne putem forma o idee despre ceea ce vor crea designerii pentru a ne arata pe podiumurile de moda.
Jason Wu, Pringle:
„Exista o miscare care se indeparteaza de amestecul de materiale si se indreapta catre hainele ce pot fi purtate zi de zi. Se cere o abordare mai curata, mai simpla si cu mai putin timp folosit. Culorile neutre, calitatea superioara, piesele versatile care pot fi purtate intr-o varietate de moduri – o tunica din piele, o vesta, o rochie mini, etc.”
Alexander Wang, Rick Owens:
„Exista mai multa autenticitate in design, mai multa duritate, mai multa atitudine androgina, care sa exprime sexualitate si incredere.
Narciso Rodriguez, Givenchy:
„Hainele care sunt colectionabile, mai degraba decat clasice.”
Missoni, Oscar de la Renta:
„Exista o inspiratie individualista, o exprimare proprie, amestecand moda anilor 20 cu glamour-ul.”
Celine, Michael Kors:
„Un nou design modernist, fie ca est rotund, fie ca este simetric, se va purta cu siguranta. ”
Acestea sunt doar cateva dintre parerile oamenilor care lucreaza in domeniul modei si care stiu cu ce anume se „mananca”acest lucru. Ramane de vazut ce anume ne vor propune designerii pentru sezoanele acestui an si anume vom regasi in tendintele din 2010.
Important este sa incercam sa fim in pas cu moda si sa purtam in acelasi timp ceea ce ne avantajeaza.

Citeste si:  Colectia Maria Lucia Hohan toamna-iarna 2011-2012

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.