Verde si iar verde

Verdele a inceput sa fie din ce in ce mai prezent in prezentarile de moda, ceea ce ne duce cu gandul la faptul ca viitorul nostru in materie de moda va fi cu siguranta…verde.
A aparut in moda ca o stare psihica, apoi s-a transformat intr-un savoir-vivre, in acea stiinta de a trai profunda care transforma peisajul in jurul nostrum, ne modifica aspiratiile, viitorul si mai ales notiunea de casa. Vitalitatea sa particulara si energia sa de avangarda ne-a fortat sa il aducem in atentia noastra.
Aducem textura, culorile, cultura si obiceiurile provenite din viata rurala in viata noastra urbana, intr-o maniera sociala si ecologica, eliminand practic barierele. Deschidem noi punti intre natura si om, intre excentricitate si realizarile tehnologiei, intre urban si rural. Imbinam intr-un mod fericit traditia cu avangarda.
Miscarea „verde” este un fenomen ecologic in primul rand, cu profunde implicatii emotionale, politice si chiar personale. Alegerea texturilor, a culorilor, a luminilor, a configurarilor structurale nu a spus niciodata atat de mult despre ceea ce suntem si spre ce ne indreptam noi, intreaga societate. Apeland la aceste 7 nuante de verde aducem in prim plan in fata profesionistilor modei acest concept fantastic care trebuie exploatat si explorat.

Citeste si:  Andra Clitan - Pasarela 2009

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.