200 de transplante hepatice efectuate in Romania

Astazi, 18 septembrie, se desfasoara la Hotel Hilton din Capitala, simpozionul dedicat excelentei in domeniul transplantului hepatic. Evenimentul este prezidat de Prof. Irinel Popescu, Presedinte al Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic Fundeni.

Incepand cu anul 1997, chirurgii romani, in colaborare cu specialistii straini, au efectuat cu succes 200 de interventii de transplant hepatic, evenimentul urmarind sa salute aceasta impresionanta reusita si sa dezbata importanta colaborarii trans-frontaliere in domeniul medical, precum si ultimele descoperiri in domeniu si perspectivele Europene.

Citeste si:  Directiva Europeana - Reducerea termenelor de plata in domeniul medical

Printre vorbitori se numara ministrul sanatatii Ionut Bazac, Prof. Dr. Irinel Popescu, Presedinte al Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic Fundeni, Dr. Domenico Forti, seful Departamentului de Chirurgie si Transplant Abdominal, Spitalul Niguarda – Milano, Italia; Prof. Dr. Yaman Tokat, Departamentul de Chirurgie Generala, Universitatea Bornova – Izmir, Turcia; Prof. Vasile Candea, Presedintele Academiei Romane a Oamenilor de Stiinta; Prof. Radu Deac, Seful Clinicii de Chirurgie Vasculara – Targu-Mures; Prof. Mihai Voiculescu, Presedintele Asociatiei Romane pentru Studiul Ficatului si multi altii.

Citeste si:  Masaj oriental

Evenimentul este organizat de Tarus Media in parteneriat cu Centrul de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic Fundeni.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.