27 mai-7 iunie: A doua editie a Targului Cariere in Alb!

Please select a featured image for your post

In perioada 27mai – 7 iunie, Cariere in Alb te invita la cea de a doua editie a celui mai mare eveniment din domeniul carierelor medicale si industriei farmaceutice din Romania.

Evenimentul pune la dispozitie seminarii de consiliere, workshop-uri si traininguri, oferindu-ti informatii despre oportunitatile variate pe care le ai, atat in tara, cat si in strainatate.

Citeste si:  Ai grija ce jucarii ii cumperi de Sarbatori

Evenimentul Cariere in Alb se afla deja la cea de-a doua edi?ie si va avea loc in acest an in patru centre medicale importante din Romania: Cluj-Napoca, Timisoara, Bucuresti si Iasi. Targul Cariere in Alb reprezinta o manifestare unica de acest gen in Romnia si vine sa intampine atat necesitatile tinerilor care parasesc bancile scolii si ale profesionistilor din domeniul sanitar cat si nevoile viitorilor angajatori ai acestora.

Citeste si:  Cum sa tratezi tusea

Cariere in Alb ofera atat angajatorilor cat si angaja?ilor din domeniul sanitar oportunitatea de a se intalni pe parcursul a doua zile si de a incepe o viitoare relatie profesionala benefica ambelor parti.

Programul si detaliile locatiilor le puteti afla accesand http://cariereinalb.com/vizitatori/program/.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.