3 iulie, Bucuresti: Testeaza gratuit produse cosmetice 100% naturale de la Soap Mill

Please select a featured image for your post

Sambata, 3 iulie, in Bucuresti, va avea loc o prezentare a produselor cosmetice naturale Soap Mill, in cadrul careia cei prezenti pot afla mai multe despre cosmeticele naturale de la un reprezentant Soap Mill, vor primi raspunsuri la intrebari si vor primi spre testare diverse tipuri de produse. Intrarea este libera, inscrierea se realizeaza pe mail comenzi@soapmill.ro sau la telefon 0744.132.796. Locurile sunt limitate.

Citeste si:  Mancarea nesanatoasa poate contribui la scaderea rezultatelor scolare

Vor exista 3 sesiuni a cate maxim 2 ore:

Sesiunea 1 – intre 10.00 si 12.00
Sesiunea 2 – intre 13.00 si 15.00
Sesiunea 3 – intre 15.30 si 17.30

Toti participantii pot achizitiona produse Soap Mill cu reduceri cuprinse intre 5 si 20%, numai in ziua campaniei, pe 3 iulie.

Se vor testa inclusiv produse pe care Soap Mill doreste sa le lanseze in viitorul apropiat, pe loc, sau vor fi oferite spre testare acasa. La sfarsit, participantii sunt rugati sa completeze un chestionar. Fiecare participant care completeaza chestionarul va primi mostre gratuite de sapun natural solid pentru a le testa acasa sau la birou.

Citeste si:  Oamenii in varsta reusesc sa treaca mai usor peste momentele grele

Pentru inscriere, cei interesati sunt asteptati sa trimita un e-mail la comenzi@soapmill.ro, in care sa specifice urmatoarele date: nume, prenume, numar telefon mobil, adresa e-mail, sesiunea in cadrul careia doriti sa participati (1, 2 sau 3), precum si produsele cosmetice naturale Soap Mill care va intereseaza in mod deosebit, despre care ati dori sa aflati mai multe si pe care ati dori sa le testati.

Citeste si:  In Romania, circa 880.000 de copii au o problema de sanatate mintala

Pentru a va familiariza cu gama de produse Soap Mill, puteti vizita magazinul online www.soapmill.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.