5 obiceiuri sanatoase

Sanatatea este unul dintre cele mai importante aspecte ale vietii omenesti. Asa ca, iata care ar fi principalele 5 puncte clare pentru a va mentine sanatatea:
-Mananca mancare nutritiva – Majoritatea dintre noi stiu ce anume este si ce nu nutritiv pentru corpurile noastre. Stim de asemenea ca ce are un gust bun, nu este bun si pentru organismul nostru. Daca ignori acest pas, restul pasilor vor fi o pierdere de timp.
-Fa exercitii regulate – Majoritatea profesionistilor in sanatate par sa gandeasca ca aproximativ 30 de minute de miscare zilnic este de ajuns pentru a completa aceasta sarcina.
– Nu fuma – Acest lucru ar trebui sa fie evident, totusi 1 din 5 oameni inca fumeaza tigari in mod regulat. Nu fuma, si evita sa stai in preajma fumatorilor in timp ce acestia fumeaza.
– Imbunatateste-ti relatiile – Relatiile personale sunt esentiale in contextul general si a satisfactiei in viata. Interactiunea regulata cu prieteni apropiati si familie ajuta la sanatatea mentala.
– Fa fata stresului – Stresul poate aparea sub diferite forme, asa ca asigura-te ca esti constienta de orice factori de stres personali care stau in spatele mintii tale. Nu lasa la o parte o sarcina care te streaza. In loc, aduna-te si rezolva problema cat mai matur posibil.

Citeste si:  Incepe TMA 2012: Festivalul de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.