55.000 de operatii de cataracta: cifra-record national atinsa la Centrul oftalmologic Oculus

Please select a featured image for your post

Centrul oftalmologic Oculus, prima clinica de microchirurgie oculara din Romania infiintata dupa 1989, a atins cifra-record de 55.000 de operatii de cataracta, efectuate in cei 17 ani de existenta. Oculus este, in acelasi timp, si prima clinica din tara care efectueaza operatii standard prin microincizie (1,6-1,8 mm) si cu anestezie fara injectie.

Clinica Oculus, o investitie privata integral romaneasca, se aseaza alaturi de cele mai moderne clinici occidentale prin echipamentele medicale si dotarile existente, care permit efectuarea unor operatii de mare finete, in cele mai sigure conditii pentru pacient. Liderii echipei, doctorii Ozana si Cristian Moraru, se bucura de inalta recunoastere internationala, iar performanta lor medicala este confirmata prin numeroasele invitatii la nivel european de a participa la sesiuni de chirurgie live, ca operatori sau ca moderatori: Siena 2006, Verona 2007, Sofia 2007, Stockholm 2007, Barcelona 2009, Paris 2010. Dr. Ozana Moraru este singura femeie oftalmolog invitata sa participe in calitate de chirurg la astfel de sesiuni de chirurgie live, desfasurate in prezenta a 1000-2000 de medici oftalmologi renumiti din intreaga lume.

Citeste si:  Noua abordare pentru o silueta de vis

In Centrul oftalmologic Oculus se efectueaza anual aproximativ 75 000 de consultatii oftalmologice, peste 6 000 de operatii de cataracta, peste 1.500 de operatii de chirurgie refractiva, 500 de operatii si tratamente de glaucom si 500 de tratamente pentru retinopatie diabetica.

„Suntem bucurosi ca, prin activitatea noastra de pionierat, am reusit sa stabilim un standard de excelenta in domeniul oftalmologiei romanesti si, de asemenea, sa dovedim ca exista si in Romania profesionisti cu inalta tinuta umana in relatia cu pacientul. Cred ca secretul succesului nostru are la baza imbinarea a trei factori: echipament ultramodern, personal medical foarte bine pregatit si responsabil si, nu in ultimul rand, o politica de preturi flexibila, care pe termen lung isi probeaza rentabilitatea”, a declarat dr. Cristian Moraru, directorul Centrului oftalmologic Oculus, adaugand ca respectarea celor mai inalte exigente tehnice este dovedita si de investitia de aproape 2 milioane de Euro facuta in aparatura pana in prezent.

Citeste si:  Tratamente gratuite si concursuri atractive la COSMOBEAUTY

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.