A VI-a editie a Conferintei Nationale Medicina Bazata pe Dovezi

In perioada 13-14 noiembrie 2009, Societatea Romana de Medicina Interna va organiza la Palatul Patriarhiei cea de-a VI-a editie a Conferintei Nationale “Medicina Bazata pe Dovezi”, intalnire stiintifica care se va bucura de prezenta a peste 700 de medici din intreaga tara (medici specialisti, rezidenti, medici primari, sefi de sectie, profesori si sefi de catedra).

In paralel cu lucrarile Conferintei se va organiza o ampla expozitie in cadrul careia peste 20 de companii farmaceutice si de aparatura medicala isi prezinta produsele in spatii special amenajate. Dintre acestea amintim: AstraZenecaPharma, Berlin Chemie, Servier Pharma, Chimimportexport Plurimex, Pharma Swiss, Glenmark, Zentiva, CMU, Solvay Pharma, Sodimed, Lannacher, Alfa Wassermann, Zepter International, Medco, Pharco Pharmaceuticals, Philips etc.

Citeste si:  Produsele naturale Soap Mill pot fi cumparate de acum si din magazinul Zu&Za

Conferinta reprezinta un mijloc de dezvoltare si afirmare a celor mai buni specialisti in medicina interna, precum si un cadru oficial de diseminare a informatiilor cu privire la cele mai noi descoperiri in domeniu. Nu in ultimul rand, reprezinta o oportunitate pentru specialistii in diverse discipline de a schimba opinii intre ei sau cu colegi din tara.

Citeste si:  Seminar "Urgente cardiovasculare. Abordare practica"

Societatea Romana de Medicina Interna este afiliata la Federatia Europeana de Medicina Interna, cea mai prestigioasa asociatie profesionala de gen din Europa, iar membrii SRMI sunt membri si ai Federatiei Europene de Medicina Interna.

Formularul de participare la eveniment poate fi descarcat din sectiunea
Campanii si evenimente.

SRMI editeaza publicatia de profil „Revista de Medicina Interna”.

Citeste si:  Mediafax: Alimentatia tip fast food afecteaza ficatul, dar creste nivelul de colesterol "bun"

Articol furnizat de: Catalina Dinu, PR Manager SRMI


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.