Academia Aesculap intra si in Romania

Please select a featured image for your post

Romania intra in circuitul tarilor cu excelenta in informarea medicala, alaturi de Academia Aesculap. Academia Aesculap pentru Educatie este prezenta in peste 40 de tari si intra acum si in Romania cu dorinta de a aduce in prim-planul educatiei medicale romanesti conceptul Academiei Aesculap. Principala sa provocare va fi crearea unei platforme stiintifice care sa incurajeze schimbul de informatii si expertiza in sectorul medical.

Citeste si:  Un aminoacid poate fi responsabil pentru instalarea dementei la femei

La fel ca in celelalte tari, Academia Aesculap va oferi si in Romania sesiuni de training pentru medicii si personalul medical din diferite arii de specialitate, programe de management destinate directorilor de spitale si expertilor medicali, precum si un cadru optim pentru sustinerea dialogurilor stiintifice: simpozioane, dezbateri, forumuri de discutii. De asemenea, Academia Aesculap promoveaza conceptul de „in-house training” – programe de training personalizat pentru spitale si alte institutii medicale.

Citeste si:  Ai grija de alimentatia lui

Felicitas Janssen, Managing Director al Aesculap Academy, declara: „Suntem incantati ca Romania intra astazi in circuitul tarilor in care Academia Aesculap este prezenta si in care a adus expertiza stiintifica traditionala. Le doresc succes medicilor care se vor inscrie la sesiunile noastre de comunicare si sper ca aceasta Academie sa ridice si mai mult nivelul de pregatire a specialistilor din medicina romaneasca”.

Citeste si:  Ce este furia : intre origini, manifestare si punere in cuvinte

„Filosofia Academiei Aesculap se traduce printr-o oferta extraordinar de vasta de training in diferite arii de specialitate medicala, in linie cu trainingurile oferite in Europa si care respecta o serie de principii ce garanteaza o inalta calitate cursurilor oferite. Sunt convinsa ca medicii din Romania vor aprecia aceasta initiativa”, declara Dr Amelia Dinu, Presedintele Asociatiei Aesculap pentru Educatie in Romania.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.