Addviser a lansat Centrul de Excelenta in Oncologie

Please select a featured image for your post

Reprezentanta medicala Addviser a lansat sambata 27 februarie 2010 , Centrul de Excelenta in Oncologie. Acesta completeaza operatiunile medicale ale companiei si are ca misiune facilitarea accesului bolnavilor de cancer la tehnologii de ultima generatie, respectiv la o sansa pentru viata.

Comitetul Director a aprobat declansarea acestui nou centru de operatiuni in linie cu intelegerea strategica semnata cu Anadolu Medical Center din Turcia, spital afiliat la John Hopkins Medicine din Statele Unite, si recunoscut regional pentru rezultatele exceptionale in lupta cu Cancerul.

Citeste si:  Lipoabsorbtia

In cadrul acestui proiect, echipele Addviser preiau cazurile medicale din Romania si, fara nici un cost, coordoneaza si asista bolnavul de-a lungul intregului proces, incepand de la inregistrarea istoricului medical si obtinerea unei opinii a specialistilor, pana la asistarea si coordonarea programarilor respectiv a transferului si internarii.

Odata cu aceasta lansare, atat site-ul www.addviser.ro cat si adresa de mail office@addviser.ro sunt dedicate acestui proiect.

Citeste si:  Leucemie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.