Al IV-lea Congres National de Psihiatrie, programat pentru 19 – 22 octombrie 2011

Please select a featured image for your post

Asociatia Romana de Psihiatrie si Psihoterapie, Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” si Centrul National de Sanatate Mintala si Lupta Antidrog organizeaza in perioada 19 – 22 octombrie 2011, la Centrul International de Conferinte, Palatul Parlamentului, Bucuresti, cel de-al IV-lea Congres National de Psihiatrie – CNP 2011.

Organizat la fiecare 3 ani, Congresul National de Psihiatrie este cea mai mare manifestare stiintifica din Romania care implica o larga participare nationala si internationala in domeniul psihiatriei si sanatatii mintale, fiind asteptati sa participe mai bine de 1.000 de specialisti.

Citeste si:  Vaccinari antigripa fara manusi si prospect

Sub motto-ul „2 decenii de tranzitie si inovare in psihiatria din Romania”, CNP 2011 reprezinta o oportunitate unica pentru promovarea celor mai noi cercetari, tratamente si tehnologii in domeniul psihiatriei si sanatatii mintale, precum si o sansa de identificare de potentiali parteneri pentru toate tipurile de institutii care activeaza in acest domeniu.

Citeste si:  Cum ingrijim pielea bebelusului?

Congresul este deschis contributiilor stiintifice originale, facilitand schimburi de idei si de experiente clinice cu orientari si durate diferite privind tulburarile afective, anxietate si tulburarea obsesiv-compulsiva, educatia in psihiatrie, sanatate mintala si literatura, psihiatria si sexualitatea, schizofrenia etc.

Reuniunile stiintifice vor fi insotite de o expozitie medicala specializata care reuneste companii din toata tara din domeniul psihiatriei, ce vor expune produse farmaceutice, consumabile, aparatura, echipamente si instrumente de ultima generatie.

Citeste si:  Dieta anti-celulita

Pentru informatii suplimentare privind participarea la acest eveniment, va invitam sa vizitati website-ul oficial al Congresului, www.congrespsihiatrie.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.