Alatura-te Campaniei Nationale „Inscrie-te in Asociatia de Pacienti”!

Please select a featured image for your post

Houston NPA a initiat prima campanie de promovare a asociatiilor de pacienti din Romania! Detalii pe www.asociatiidepacienti.ro.

In Romania exista asociatii de pacienti care te pot ajuta daca suferi de o boala cronica. Pentru pacientii din Romania Houston NPA a initiat campania nationala „Inscrie-te in asociatia de pacienti” care se deruleaza pana pe 4 martie 2010 si se adreseaza publicului larg.

Inscrie-te in Asociatia de Pacienti infiintata pentru afectiunea de care suferi tu sau o persoana apropiata si implica-te activ! Fie ca este vorba de cancer, diabet, hepatita, HIV, hemofilie sau alte boli cronice, acum poti beneficia de sprijinul oferit in cadrul asociatiilor de pacienti! Toti trebuie sa mergem mai departe atunci cand avem o problema. Putem face acest pas singuri sau impreuna cu oameni care ne inteleg si care ne pot ajuta.

Asociatiile de pacienti din Romania pot oferi informatii referitoare la afectiuni, la medici si farmacisti inimosi, la clinici de diagnostic, pot oferi consiliere si sprijin. Acestea lupta pentru promovarea si apararea drepturilor pacientilor si pentru accesul liber, imediat si neconditionat la tratament.

Citeste si:  Sanatatea ta conteaza

In Romania asociatiile de pacienti sunt infiintate cu greu de catre oameni cu boli foarte grave, oameni care au gasit puterea de a-i ajuta si pe ceilalti, chiar daca ei insisi au nevoie de ajutor. O mare parte a asociatiilor de pacienti sunt reunite in federatii ale asociatiilor de pacienti care au aderat la Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice (C.O.P.A.C.).

Informeaza-te asupra asociatiilor de pacienti existente in Romania! Poti afla astfel noutati referitoare la tratamente, la sistemul de sanatate, la cum poti obtine un tratament gratuit pe baza unui dosar, la cum te poti inscrie intr-un studiu clinic si cum poti participa alaturi de alti membri la activitati specifice asociatiei din care faci parte.

Campania face parte din cel mai important si amplu proiect de sustinere al tuturor pacientilor si al asociatiilor de pacienti existente in Romania, impreuna cu evenimentul „Primul Forum National al Asociatiilor de Pacienti” organizat intre 5-7 martie 2010 de catre COPAC si cu publicatia „Ghidul Pacientului Roman” lansata in aprilie 2010 de catre Houston NPA.

Citeste si:  Educatia si dieta predominant vegetala pot preveni dementa

Pentru informatii complete despre inscriere si lista asociatiilor de pacienti existente in Romania, intra pe www.asociatiidepacienti.ro, suna la nr. de telefon 021-317.09.43 sau scrie-ne pe adresele office@houston.ro sau inscriere@asociatiidepacienti.ro.
In plus, mai exista o serie intreaga de asociatii in curs de infiintare, pe care le putem recomanda pacientilor, daca ne vor contacta. Detalii pe www.asociatiidepacienti.ro.

Forumul National al Asociatiilor de Pacienti – eveniment premiera; 400 de pacienti!

O data inscris intr-o asociatie de pacienti, poti participa la „Primul Forum National al Asociatiilor de Pacienti”, eveniment care va avea loc la Bucuresti, in perioada 5-7 martie 2010 si care este organizat de Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania (C.O.P.A.C.) in parteneriat cu Colegiul Medicilor Romania, iar compania Houston este coordonatorul evenimentului.

Citeste si:  Stem Sure va asteapta la Baby Boom Show cu informatii la zi despre celulele stem

Forumul Asociatiilor de Pacienti este un eveniment premiera, care va reuni peste 400 de membri ai federatiilor si asociatiilor de pacienti afiliate sau neafliate COPAC.

Ghidul Pacientului Roman – prima publicatie anuala destinata pacientilor din Romania!

Tot in sprijinul asociatiilor de pacienti Houston NPA va lansa in premiera in luna aprilie 2010 „Ghidul Pacientului Roman” o publicatie premium anuala destinata publicului larg, care va contine informatie medicala, zona practica si legislativa, precum si alte date importante pentru pacienti, precum: prezentarea asociatiilor de pacienti, programele nationale de tratament, informatii despre „circuitul pacientului” in sistemul de sanatate, interviuri cu medici si lideri de opinie si multe alte resurse pretioase atat pentru pacienti, cat si pentru publicul larg. Tirajul va fi 100.000 exemplare si distributie nationala.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.