Algele in tratamentul de slabire si cel anticelulitic

Please select a featured image for your post

Algele au compozitia ideala pentru tratamentele de slabire si cele anti-celulita. Datorita oligoelementelor, sarurilor minerale si proteinelor pe care le contin, impachetarile cu alge sunt deosebit de benefice pentru organism, mai ales cand se urmareste un proces sanatos de slabire, se arata intr-un comunicat de presa remis de Profesional Cosmetics.

Stimuland transpiratia si circulatia, algele detoxifica epiderma declansand lipoliza, tonificand tesuturile, eliminand toxinele si lasand pielea catifelata si hidratata la incheierea procedurii. Tratamentul este foarte bine primit dupa o zi obositoare si stresanta, pentru ca permite o relaxare a tensiunilor nervoase si constituie o excelenta pregatire pentru somn. Nu este indicat sa se mearga la sauna dupa o impachetare cu alge, ci sa profite la maximum de aceasta exceptionala stare de bine obtinuta in urma tratamentului.

Citeste si:  Infectia venerica cu Chlamydia

Algele nu se comercializeaza in starea naturala. Ele sunt mai intai reduse la starea de pudra umeda. Ulterior, prin macinari succesive la rece, particulele din componenta acestei pudre ajung la dimensiunile de 5-10 microni, adica de marimea unei globule rosii! Pudra obtinuta se prepara pentru fiecare impachetare, in amestec cu apa sau ceai, intr-un bol de lemn, pana ajunge la consistenta unui gel. Cu ajutorul unei spatule din lemn, preparatul se aplica pe zonele afectate si se infasoara cu o manta izotermica, o patura termina sau o folie din plastic. Important este ca pe durata impachetarii – nu mai mult de 25 de minute – sa se mentina o temperatura in jur de 37-38 grade Celsius, in zona respectiva, iar corpul sa se relaxeze la orizontala.

Citeste si:  Actrita Alyssa Milano: „Sportul si un ritm de viata echilibrat ma ajuta sa realizez ceea ce imi propun"

Impachetarile cu alge se fac de obicei la saloanele de cosmetica, accesul la achizitionarea produselor profesionale de calitate superioara fiind destul de greoi. Datorita ritmului alert al vietii moderne, sunt femei care prefera sa se relaxeze acasa prin aceasta procedura, dupa o zi extenuanta.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.