Algocalmin, cel mai de incredere medicament, in opinia romanilor

Please select a featured image for your post

Brandul Algocalmin® a obtinut pentru al saptelea an consecutiv votul de incredere al romanilor, in cadrul studiului Trusted Brand 2012. Realizat concomitent in 15 tari europene, prin corespondenta, studiul Trusted Brand identifica si premiaza anual marcile care au reusit sa castige increderea consumatorilor la nivel european si national. Mai mult de un sfert dintre romanii participanti au desemnat spontan brandul Algocalmin® drept castigator al increderii lor la categoria analgezice (27,7% din voturi).

Citeste si:  Beneficiile planului de nursing

„Algocalmin® se bucura de o pozitie speciala in constiinta consumatorilor romani, deoarece este un brand suta la suta romanesc, cu o traditie de aproape jumatate de secol pe piata romaneasca. An de an, Algocalmin® si-a demonstrat eficienta terapeutica in calmarea durerii, consolidandu-si capitalul de incredere in randul pacientilor. Suntem bucurosi ca, in ciuda trecerii timpului, Algocalmin® ramane in continuare unul dintre cele mai puternice branduri romanesti”, a declarat Simona Cocos, Director General Zentiva, o companie Sanofi.

Citeste si:  Sedentaritatea

Puterea brandului Algocalmin® se reflecta si in cifre, produsul detinand o cota de piata de 19% in volum si 18% in valoare pe piata medicamentelor orale pentru tratamentul durerii, piata ce a ajuns anul trecut la circa 160 milioane lei (conform Cegedim, MAT, ianuarie 2012).

Algocalmin® este un medicament eliberat numai pe baza de prescriptie medicala.

Citeste si:  Remedii homeopate pentru depresie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.