Aparat profesional de radiofrecventa de la ROWE

Please select a featured image for your post

In luna septembrie, compania ROWE lanseaza in Romania cel mai bine vandut aparat de radiofrecventa la nivel european, se arata intr-un comunicat de presa remis astazi (28 septembrie). Bella RF este un echipament complex de radiofrecventa, cu efect termic selectiv asupra tesuturilor (termolipoliza selectiva). Temperatura ridicata permite traversarea trigliceridelor, lichefiate, din interioroul adipocitelor, urmand a fi eliminate prin drenaj.

Citeste si:  Optimism si zambet pentru un organism sanatos

Unda de radiofrecventa produce contractia fibrelor de collagen si stimuleaza formarea de fibre noi, elastice. Totodata aceasta are efect de reducere a ridarii cutanate, imbunatatind vizibil textura pielii. Acest mecanism functioneaza pe principiul de tightning (strangerea pielii), deoarece are un efect de crestere a contractiei cutanate, cu ajutorul sau grasimea remodelandu-se.

Este un tratament revolutionar pentru persoanele cu pielea flasca (zona coate, genunchi, sani, etc) sau care isi doresc o intinerire faciala evidenta. Actioneaza ca un fier de calcat ridurile prin cresterea productiei de colagen endogen, efectele fiind vizibile dupa 2-3 sedinte.

Citeste si:  Suferinta ca manifestare: gandirea pozitiva ne ajuta sau nu?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.