Ar-Medica marcheaza 18 ani de traditie in organizarea evenimentelor medicale

Please select a featured image for your post

Expo Arad International organizeaza in perioada 3 – 5 noiembrie 2011 cel mai asteptat eveniment medical din Romania. Targul international de medicina, Ar-Medica, se afla la a XVIII-a editie si cuprinde peste 100 de firme – producatori, importatori si distribuitori – din tara, dar si din Ungaria si Germania care vor expune pe intreaga suprafata a celor doua pavilioane expozitionale o gama variata de produse si servicii medicale.

Citeste si:  Mediafax: O dieta bogata in cartofi poate afecta ficatul

Ar-Medica este cel mai apreciat targ de medicina din Romania si in acelasi timp cel mai complex nu doar prin varietatea produselor si serviciilor oferite de expozanti, ci si din prisma conferintelor specializate organizate in colaborare cu Colegiul Farmacistilor, Colegiul Medicilor, Colegiul Medicilor Dentisti si Ordinul Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania, in urma carora cadrele medicale obtin credite de Educatie Medicala Continua si Educatie Profesionala Continua.

Citeste si:  Suntem sau nu meteo-sensibili?

La conferintele organizate anul acesta stomatologii pot obtine 40 de credite EMC, medici generalisti 24 de credite EMC, asistentii medicali 12 credite EMC, iar farmacistii obtin 24 de credite EFC.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.