Ar-Medica – un eveniment pentru sanatate

Please select a featured image for your post

Cel mai asteptat eveniment medical din partea de vest a Romaniei isi va deschide portile anul acesta la Expo Arad International in perioada 3 – 5 noiembrie 2011.

Ar-Medica – targul international de medicina, aparatura medicala, aparatura de laborator, farmacie, stomatologie, ortopedie si servicii conexe, marcheaza XVIII editii, reunind pe suprafata celor doua pavilioane expozitionale in jur de 150 de firme reprezentand producatori, importatori si distribuitori din tara si strainatate.

Citeste si:  Doua noi indicatii ale medicamentului Crestor* dau speranta atat adultilor cat si copiilor

In cadrul targului vor fi expuse ultimele noutati in domeniu si vor fi organizate conferinte tematice in colaborare cu Colegiul Farmacistilor, Colegiul Medicilor, Colegiul Medicilor Dentisti si Ordinul Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania, in vederea obtinerii de ore de educatie medicala continua si ore de educatie profesionala continua, necesare continuarii activitatii.

Citeste si:  Poti avea o piele frumoasa

Succesul inregistrat de-a lungul celor 17 editii a transformat Ar-Medica intr-un eveniment de talie internationala si un punct de reper pentru sfera medicala din Romania.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.