Atentie: nu cumparati produse Kosmodisk contrafacute!

Please select a featured image for your post

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) estima in 2009 ca pana la 10% din dispozitivele medicale comercializate la nivel global sunt susceptibile de a fi contrafacute. Pe fondul crizei economice, aceasta cifra tinde sa creasca in 2010. O astfel de varianta contrafacuta a unui aparat pentru tratarea durerilor de spate este vanduta in centre comerciale si pe mai multe siteuri. Este vorba despre KOSMODISK, un dispozitiv medical ce alina durerile de spate, produs originar din Slovenia.

Din cauza calitatii slabe a materialului din care acest dispozitiv fals este facut, tot mai multi cumparatori au reclamat ca au avut de suferit sau ca nu au obtinut efectele dorite. Produsul original costa 268 de lei bucata,iar cel falsificat se poate vinde si la pretul de 50 lei bucata. In plus, de cele mai multe ori comerciantii nu ofera factura, deci cumparatorii nu-si vor putea recupera niciodata cheltuiala facuta in cazul in care ar dori sa faca acest lucru.

Citeste si:  Migrena

Produsul contrafacut este fabricat in China fara a beneficia de niciun control calitativ si fara sa respecte norme medicale si de securitate. Compania Studio Moderna, unicul distribuitor al produsului original in Romania, ofera clientilor o perioada de testare de 30 de zile, perioada in care acestia pot returna produsul fara necesitatea invocarii unui motiv si primesc inapoi integral suma achitata pentru achizitionarea lui. Dispozitivul original este fabricat dintr-un plastic chirurgical, hipoalergenic, material aprobat pentru uz medical. Diferentele de aspect dintre produsul original si cel contrafacut sunt aparent insesizabile. Insa la cel fals plasticul este rigid, cataramele fragile si prost finisate.

Citeste si:  Tu ti-ai controlat vreodata rinichii? Testari gratuite pe 8 martie!

Produsul orginal poate fi comandat doar in urma difuzarii spoturilor publicitare la tv, la numarul de telefon afisat pe ecran, pe www.kosmodisk.ro, www.top-shop.ro, in farmaciile partenere sau in magazinele Top Shop.

Produsele contrafacute fabricate in China sunt vandute angro la tarabele din centrele comerciale mari. In plus, pe internet apar tot mai multi distribuitori care vand produse contrafacute, de aceea evitati aceste site-uri, singurul de unde puteti comanda produsul original este www.kosmodisk.ro. Evitati de asemenea comerciantii care fac vanzare din usa in usa.

Citeste si:  Leacuri batranesti pentru afectiuni "moderne"

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.