Avon organizeaza pe 1 octombrie Marsul Promisiunilor

Please select a featured image for your post

Campania Avon „Afla ca esti bine”, ajunsa acum la opt ani de existenta, va organiza vineri, 1 octombrie, un eveniment de amploare la intrarea Sincai a parcului Tineretului. Campania se bucura anul acesta de sprijinul unor personalitati publice precum Maia Morgenstern, Andreea Marin Banica, Andreea Raicu, Beatrice Rancea, Crina Matei si Iuliana Tudor.

Evenimentul va incepe la ora 11.30 cu un workshop de presa, la care vor participa reprezentantii Fundatiei Renasterea, prima fundatie din Romania ce a adus in atentia femeilor pericolul cancerului la san. Cu sloganul „A promite inseamna a face! Promite sa mergi la control!”, evenimentul moderat de Geanina Corondan va continua de la ora 16.00, la scena de la intrarea Sincai.

Citeste si:  "Femeile ar trebui pregatite inca de cand sunt insarcinate pentru alaptare..."

Avon va incuraja toate femeile prezente sa devina parte a campaniei, determinandu-le sa promita ca vor merge la control. Din Cabina Promisiunilor, fiecare femeie isi poate trimite poza pe e-mail, Facebook sau Twitter, pentru a convinge si alte prietene sa faca propria promisiune. Toate aceste promisiuni vor fi incluse in galeria de pe site-ul campaniei, www.stopcancerlasan.ro.

Citeste si:  Parintii aunt sfatuiti sa nu le dea copiilor alimente care contin coloranti artificiali

La ora 17.00, toate femeile prezente la eveniment vor porni intr-un mars al promisiunilor, insotite de Maia Morgenstern, Andreea Raicu, Beatrice Rancea, Crina Matei si Iuliana Tudor, vedetele care au acceptat sa-si faca propria promisiune publica. Impreuna cu aceste personalitati, s-au alaturat campaniei si femei care au reusit sa invinga boala. Ele au acceptat sa-si impartaseasca experienta dureroasa pentru a determina femeile sa constientizeze importanta controlului periodic.

Citeste si:  Cel mai mare centru privat de oftalmologie din sud-estul Europei, deschis la Bucuresti

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.