Biscuitii belVita Start demareaza proiectul Mic Dejun 2.0 cu ajutorul prietenilor sai de pe Facebook

Please select a featured image for your post

belVita Start si toti prietenii sai de pe Facebook incep sa lucreze la Mic Dejun 2.0, cartea despre cultura micului dejun cu cel mai mare numar de autori din Romania. belVita Start, singurii biscuti special creati pentru micul dejun de pe piata din Romania, demareaza astazi un nou proiect neconventional: o carte despre cultura micului dejun, care include retete, curiozitati si obiceiuri legate de prima masa a zilei, informatii nutritionale utile despre alimentele cele mai folosite la micul dejun si multe altele. Cartea este realizata prin contributiile aduse de catre fanii de pe Facebook si cu sprijinul medicului nutritionist Corina Zugravu.

„Micul dejun este important, lucru stiut de fiecare dintre noi. Cu toate acestea, stilul nostru de viata s-a schimbat odata cu vremea si este influentat de ritmul alert actual, care impacteaza implicit si micul dejun si cultura acestuia. Aceasta este una dintre ideile care au stat la baza proiectului Mic Dejun 2.0: realizarea unei carti despre cultura micului dejun pentru ca, pe de o parte, sa ne reamintim importanta acestuia, iar pe de alta parte sa beneficiem de o imagine a stilului de viata actual, ca urmare a contributiei fanilor nostri”, a declarat Maria Burnuz, Brand Manager Kraft Foods.

Citeste si:  Un bolnav de gripa „consuma" 2.000 de euro

Intregul proiect va fi realizat prin intermediul paginii de Facebook belVita Start, unde consumatorii vor putea impartasi retetele care ii ajuta sa-si inceapa fiecare zi cu vitalitate sau experientele lor legate de micul dejun, povesti despre obiceiurile lor si vor raspunde multor altor provocari care vor fi incluse in continutul cartii Mic Dejun 2.0.

Citeste si:  Ceaiul verde te scapa de boala

„Obiectivul nostru este sa avem cel putin 100 de autori care vor contribui la aceasta carte prin intermediul Facebook, continutul oferit de ei adaugandu-se materialelor pe care belVita le va furniza ca urmare a cercetarilor realizate si a contributiei medicului nutritionist care sustine aceasta initiativa. Fanii nostri sunt foarte activi si cunosc foarte multe despre beneficiile unui mic dejun echilibrat si sanatos si suntem increzatori ca aceasta carte va deveni un punct de referinta pentru cultura moderna a micului dejun „, a adaugat Maria Burnuz.

Continutul nutritional al retetelor furnizate de catre fanii belVita pe durata campaniei va fi analizat de catre dr. Corina Zugravu, pentru a include in cartea Mic Dejun 2.0 propuneri care ofera aportul recomandat de 20-25% din cantitatea zilnica de calorii necesara unui adult.

Citeste si:  Cum discuti cu un copil speriat

„Consider initiativa BelVita Start binevenita si cred ca, prin intermediul acestui proiect, vom putea, furniza informatii utile pentru toti consumatorii care isi doresc sa inceapa ziua cu o masa echilibrata si sanatoasa, care sa ii ajute sa raspunda provocarilor vietii moderne, cum ar fi lipsa timpului „, a declarat Corina Zugravu.

Campania se va desfasura exclusiv pe Facebook timp de 4 saptamani, pe parcursul carora fanii belVita Start vor putea contribui cu materiale care pot fi incluse in cartea Mic Dejun 2.0, fie ca este vorba de propunerea unor retete, de furnizarea unui raspuns la intrebari sau de folosirea unei aplicatii dedicate.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.