Bone cu atestat – o investitie in buna crestere a copilului

Please select a featured image for your post

Intrucat piata fortei de munca este in continua schimbare, legislatia incearca sa tina pasul reglementand serviciile de ingrijire a copilului. Legea pentru bone este abordata in urma unei directive a Consiliului European, care a stabilit ca statele membre trebuie sa aiba astfel de servicii, pentru a permite mamelor accesul pe piata muncii. Astfel, babysittingul este o meserie pentru care trebuie sa te pregatesti ca pentru oricare alta, urmand cursuri dedicate, informeaza, intr-un comunicat de presa, site-ul www.bonesimenajere.ro.

Citeste si:  Totul despre testul Papanicolaou

Cursurile se frecventeaza pentru o perioada de la cateva saptamani pana la cateva luni la finalul carora se acorda un certificat care atesta dobandirea cunostintelor de ingrijire si educare a copiilor. Serviciul prestat de bona este considerat o alternativa la crese unde numarul copiilor este mai mare si nu fiecare dintre ei beneficiaza tot timpul de atentia necesara.

Citeste si:  Acumen Integrat organizeaza a doua editie a Conferintei Management Performant in Institutiile Medicale din Romania 2013

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.