CNPT 2011: Au mai ramas trei zile in care va puteti inscrie cu tarif redus!

Please select a featured image for your post

Au mai ramas doar trei zile in care specialistii in domeniile psihologiei, psihiatriei, psihoterapiei, medicinii, psihologiei organizationale, resurselor umane, sanatatii angajatilor, psihologiei sociale, sociologiei, educatiei, asistentei sociale se mai pot inscrie la lucrarile Congresului National de Psihotraumatologie 2011 beneficiind de tarif redus.

Pana la data de 15 septembrie 2011 (inclusiv), taxa de participare CNPT 2011 este de 400 lei, aceasta incluzand: acces la activitatile plenarei (3 zile), mapa de congres, volumul de lucrari, toate pauzele de cafea si posibilitatea achizitionarii workshop-urilor la jumatate de pret (100 lei/workshop). La aceasta taxa se aplica reduceri pentru membrii asociatiilor partenere, participantii cu poster/workshop, studenti si pensionari.

Citeste si:  Arsurile solare - tratamente

De asemenea, organizatorii pun la dispozitia celor interesati si doua pachete promotionale Workshop Plus si Congres Plus, acestea dovedindu-se foarte atractive in randul specialistilor care s-au inregistrat pana acum. Pachetul Workshop Plus include toate beneficiile obtinute prin achitarea taxei de participare si doua workshop-uri la alegere si poate fi achizitionat la tariful de 550 lei, in timp ce pachetul Congres Plus include toate beneficiile obtinute prin achitarea taxei de participare si patru workshop-uri la alegere, costul sau fiind de 650 lei.

Citeste si:  Dieta pentru prevenirea artritei si dementei

Participantii care opteaza pentru unul dintre pachetele promotionale pot alege dintre workshop-urile CNPT 2011 care abordeaza trauma psihica din cele trei perspective vizate – clinica, organizationala si sociala, acoperind tematici precum: abordari generale in psihotraumatologie, impactul traumei asupra relatiilor interpersonale, abordarea traumei psihice la copii, cercetari actuale in lucrul cu trauma psihica, diferite tulburari somatice vazute ca trauma psihica, abordari ale confortului psihologic in organizatii, violenta domestica, instrumente de terapie in lucrul cu trauma psihica, aspecte specifice ale traumei in cadrul anumitor categorii de populatie, traumatizarea secundara a expertilor care lucreaza cu trauma psihica, servicii de asistare a persoanelor care sufera de pe urma traumei psihice.

Citeste si:  Haptonomia, relatia mama-fat

Psihologilor cu drept de libera practica, Colegiul Psihologilor din Romania le acorda un numar de 2 credite pentru participarea la oricare dintre workshop-urile CNPT 2011. Pentru participarea la cele trei zile de activitati dedicate plenarei se acorda 5 credite.

Pentru informatii suplimentare privind programul CNPT 2011, tarifele si procedura de inregistrare va invitam sa vizitati www.psihotraumatologie.ro sau sa trimiteti e-mail la inscrieri@psihotraumatologie.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.