CNPT 2011: Perioada destinata inscrierilor cu taxa redusa, extinsa pana la 15 septembrie 2011

Please select a featured image for your post

S-a prelungit perioada destinata inscrierilor cu taxa redusa! Specialistii care doresc sa se inscrie la lucrarile Congresului National de Psihotraumatologie 2011 o pot face beneficiind de tariful redus pentru inscrieri anticipate pana la data de 15 septembrie 2011 (inclusiv).

La tarifele generale, se aplica o serie de reduceri, pentru studenti, pensionari, membri ai asociatiilor organizatoare si membri ai asociatiilor partenere. Tarifele generale, reducerile aplicate si pachetele promotionale pot fi consultate pe website-ul oficial, in pagina: www.psihotraumatologie.ro/tarife.php.

Citeste si:  Mama surogat

Inregistrarea participantilor poate fi efectuata direct din pagina dedicata de pe website-ul oficial al Congresului (www.psihotraumatologie.ro/inscriere.php), fie completand formularul online, fie descarcandu-l si trimitandu-l completat la adresa de e-mail inscrieri@psihotraumatologie.ro.

De asemenea, specialistii care doresc sa contribuie la lucrarile evenimentului cu poster, pot trimite propunerile lor pana la data de 15 septembrie 2011 (inclusiv), detaliile despre criteriile de selectie si formularul fiind disponibile la www.psihotraumatologie.ro/propuneri.php.

Citeste si:  Cum ne educam copilul

Specialistii care vor trece pragul Congresului National de Psihotraumatologie 2011, in perioada 6 – 9 octombrie 2011, vor avea prilejul de a audia prelegeri si a participa la seminarii interactive menite sa formeze si sa informeze cu privire la aspectele traumei psihice si stiintei psihotraumatologiei, din trei perspective: clinica, organizationala si sociala. Temele abordate din cele trei perspective sunt publicate in pagina Lectori, urmand ca lista completa a lucrarilor prezentate in cadrul CNPT 2011 sa fie disponibila, pe website-ul oficial, incepand cu data de 5 septembrie 2011, odata cu lansarea programului de workshop-uri si deschiderea inscrierilor pentru acest tip de activitati.

Citeste si:  Are nevoie de ajutor in lupta cu leucemia

Pentru participarea la lucrarile Congresului National de Psihotraumatologie 2011 se acorda credite din partea Colegiului Psihologilor din Romania.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.