Campania Avon pentru Sanatatea Sanilor sustine Concertul Roxette in Romania

Please select a featured image for your post

In 2011, Marsul Roz din cadrul Campaniei pentru Sanatatea Sanilor se tranforma intr-un spectacol al muzicii live si o sarbatoare pe note muzicale pentru sanatatea femeilor, alaturi de cel mai cunoscut duo suedez al scenei internationale – Roxette. In deschiderea concertului pe care trupa Roxette il va sustine in Romania vor concerta trupele VH2 si Magnolia.

Concertul va avea loc pe 30 mai, la Zone Arena, Bucuresti. Voluntarii campaniei le vor explica celor peste 10.000 de femei asteptate la eveniment modalitatile de prevenire a cancerului la san si pasii unei autoexaminari corecte. Acestia vor oferi brosuri educative impreuna cu bratari cu insemnele specifice campaniei, vor invita femeile sa faca promisiunea fata de ele si fata de cei dragi ca vor avea mai multa grija de sanatatea lor si ca vor merge la un control mamar.

Citeste si:  Cursuri specializate antenatale, prenatale si de puericultura

Participantii la eveniment vor putea sa contribuie la strangerea de fonduri cumparand produse de sustinere a Campaniei pentru Sanatatea Sanilor de la corturile Avon. Profitul obtinut din vanzarea produselor dedicate este folosit integral si exclusiv pentru finantarea programelor educative si pentru asigurarea unei ingrijiri medicale de calitate pentru toti pacientii diagnosticati cu cancer la san.

Citeste si:  Bucurati-va de pastele fainoase, fara a lua in greutate

Din 2002 pana in prezent, Avon s-a implicat si a sustinut proiecte privind sanatatea femeii, oferind donatii de peste 1,6 milioane de dolari diferitelor centre medicale din Romania, precum Spitalului de Oncologie din Timisoara, Institutului Oncologic Ion Chiricuta din Cluj ori Institutului Oncologic din Bucuresti Prof. Dr. Al. Trestioreanu. Strategia campaniei Avon pentru Sanatatea Sanilor vizeaza donatii in intreaga tara, urmarind asigurarea accesului tuturor femeilor la investigatii medicale.

Citeste si:  Legea privind cresele

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul Campaniei pentru Sanatatea Sanilor initiata de Avon, www.stopcancerlasan.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.