Campania „Ofera o masa calda copiilor saraci din Vaslui!” continua si cauta sustinatori

Please select a featured image for your post

Lansata in decembrie 2010, campania de strangere de fonduri – Daruieste speranta de Craciun – Ofera o masa calda unui copil sarac din Vaslui! continua pana la sfarsitul lunii ianuarie. Campania are ca scop redeschiderea a unei cantine sociale din judetul Vaslui care are ca beneficiari 120 de copii nevoiasi din satul Cioatele, prin obtinerea de donatii de la persoane fizice.

Pentru repornirea cantinei, este nevoie de 21.600 de lei. Pana acum, am strans aproape jumatate din suma necesara. Mai este nevoie de 13.180 lei sau de 263 de romani care sa faca o donatie de 50 de lei. Suntem aproape de a le oferi acestor copii o alimentatie corespunzatoare atat de importanta in sezonul rece, cand parintii lor nu dispun nici de agricultura de subzistenta disponibila pe timpul verii.

Citeste si:  Schimbarile pe care le aduc copiii

Cu o donatie de 50 de lei se poate asigura, timp de o saptamana, o masa calda pentru un copil in cadrul cantinei. Cine poate dona mai mult – 100 sau 200 lei – poate asigura pentru un copil o masa calda o perioada mai indelungata (doua saptamani sau chiar o luna). Persoanele care pot dona 400 de lei vor avea satisfactia de a fi asigurat o masa calda pentru 60 de copii.

Citeste si:  Baietii au mai multe riscuri de a fi afectati de hipertensiune comparativ cu fetele

Nu este prima data cand World Vision Romania face o astfel de interventie in satul Cioatele. In anul 2009, organizatia World Vision Romania a asigurat, prin Cantina de Ajutor Social din Negresti, hrana pentru un numar de 60 de copii provenind din familii in dificultate din satul Cioatele, timp de sase saptamani.

Citeste si:  Rodiile ajuta la prevenirea cancerului mamar

Pentru mai multe detalii despre campanie si pentru a face donatii, accesati www.worldvision.ro, sectiunea Daruieste speranta.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.