Campanie de informare privind cancerul de san, in Constanta

Please select a featured image for your post

Cabinetul de Medicina Dentara DolceDenta din Constanta, cu sprijinul farmaciilor Dolcefarm si al Ligii Femeilor din Constanta desfasoara in perioada 18 octombrie – 18 noiembrie 2010 un proiect de promovare a sanatatii si de constientizare a populatiei asupra prevenirii si diagnosticarii precoce a cancerului de san.

Evenimentul isi propune sensibilizarea publicului la depistarea precoce a cancerului de san. Cancerul de san este afectiunea oncologica cu cele mai multe victime in randul femeilor din Romania. In Romania sunt aproximativ 60.000 de femei inregistrate cu cancer de san, din care anual aproximativ 3.000 pierd lupta in fata cancerului de san. Alte aproximativ 6.000 de femei sunt diagnosticate anual.

Citeste si:  Cum sa te feresti de gripa

Din acest motiv, in perioada 18 Octombrie 2010 18 Noiembrie 2010, in cabinetul DolceDenta si farmaciile DolceFarm vor fi distribuite materiale educative oferite de Liga Femeilor din Constanta de dna presedinte Ing. Maria Frangeti, Coordonator al Coalitiei Nationale Sanatatea Sanului.

Farmaciile Dolcefarm, partenere ale acestui proiect vor oferi, pe langa materialele educative si un card de reducere de 5% la produsele dermatocosmetice pentru toate persoanele participante la program.
Printre partenerii evenimentului se numara: Liga Femeilor Constanta, Asociatia Parteneri in Progres, revista Glamorous Smile.

Citeste si:  Este profitabil sa ai card de fidelitate? Potrivit Help Het, clientilor le-au revenit 800.000 euro in semestrul I din 2010

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.