Campanie de testare gratuita a auzului si de reinnoire a protezelor de generatie veche, derulata in Brasov

Please select a featured image for your post

Incepand cu a doua jumatate a lunii mai si pana la finele lunii iunie, cabinetul Soundservice din Brasov demareaza campania de testare gratuita a auzului si programul de reinnoire a protezelor vechi cu unele de ultima generatie. In programul de testare gratuita a auzului poate lua parte orice persoana chiar daca si-a dat seama ca sufera de hipoacuzie sau doar pentru o testare de rutina. In programul de reinnoire poate lua parte orice purtator de proteza auditiva veche, de tehnologie depasita care doreste achizitionarea alteia noi si totodata care doreste sa utilizeze proteza veche ca parte din avans pentru achizitionarea uneie noi.

Citeste si:  Obezitatea la copii

Campania de testare gratuita a auzului si programul de reinnoire a protezelor de generatie veche sunt derulate in perioada 17 mai – 30 iunie 2011, la centrul din Brasov al cabinetului Soundservice – din Bdul. 1 Noiembrie (fost Lenin), nr.100 sc.B, parter.

Acest prioect are ca scop identificarea si sprijinirea persoanelor care se confrunta cu deficiente de auz. Pacientii depistati cu probleme auditive vor fi informati, consiliati si indrumati catre alegerea unei solutii optime in rezolvarea problemei lor.
Din statisticile actuale reiese ca 7 din 10 persoane au un auz scazut, iar 1 din 10 persoane si-ar imbunatatii consistent nivelul de trai daca ar purta aparat auditiv.

Citeste si:  Paharul zilnic de vin rosu nu face chiar atat de bine la sanatate

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.