Campanie dedicata pacientilor cu BPOC, programata pentru 2011

Please select a featured image for your post

Cu ocazia unei intalniri cu presa, Prof. Dr. Florin Mihaltan, Vice-Presedintele Asociatiei Aer Pur si totodata Presedintele Societatii Romane de Pneumologie, a facut cunoscute planurile Asociatiei pentru 2011.

„Pentru 2011 ne-am propus o serie de proiecte extrem de importante, proiecte care, credem noi , isi vor aduce contributia si vor imbunatati atat situatia pacientilor, cat si munca si modul de lucru al medicilor, creand totodata o legatura mai stransa intre medic si pacient. Relatia dintre medic si pacient, desi extrem de importanta, in acest moment este din pacate, aproape inexistenta”.

Citeste si:  Incontinenta

Cel mai important proiect, BPOC 360*, urmeaza a fi demarat in februarie-martie 2011, si are ca scop cresterea aderentei la tratament a pacientului cu BPOC.

Referitor la acest proiect, Prof. Dr. Florin Mihaltan a declarat: „Proiectul este unul extrem de important si lucram la el de luni de zile. Acesta urmeaza a fi demarat in lunile februarie-martie, vizeaza un numar de aproximatix 17.000 pacienti cu BPOC si se va desfasura pe parcursul a 2 ani. Speram ca, dupa implementarea acestui pilot, sa putem extinde proiectul la un numar mai mare de pacienti”.

Citeste si:  Ortopedia pediatrica, recunoscuta in mod oficial ca specialitate distincta

Asociatia Aer Pur a fost infiintata in anul 1994, de atunci si pana astazi fiind implicata intr-o serie de proiecte ce tin in general de aria pneumologiei (prevenirea si stoparea fumatului, astm, BPOC).


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.