Campionii Sanatatii editia de primavara – crosuri pentru copii si parinti

Please select a featured image for your post

Asociatia EMOVERE si Ro Club Maraton invita parintii si copiii Campioni ai sanatatii la o noua editie a Crosurilor pentru copii si parinti, sambata 16 aprilie 2011, ora 10.00, in parcul Al. Ioan Cuza (fost I.O.R.), Bucuresti.

Invitatia la sport in aer liber se adreseaza tuturor parintilor cu copii de varste cuprinse intre 6 luni si 10 ani. In spatele statuii Al. Ioan Cuza (intersectia Str.Baba Novac cu Str.Campia Libertatii) vor fi organizate crosuri la care vor participa cupluri copil-parinte, membrii fiecarei familii fiind legati printr-o panglica de 1 m. Pentru siguranta lor copii intre 6 luni si 2 ani vor participa alaturi de parinti la un mars al bebelusilor, la care va fi importanta participarea si finalizarea cursei.

Citeste si:  Definirea musculara

Aceasta competitie se adreseaza in egala masura copiilor si parintilor, concurentii fiind stimulati sa colaboreze si sa comunice cat mai bine, bucurandu-se de sport si de familie in acelasi timp. Toti copiii vor primi gustarea campionilor mere de la Irinuca (mascota Asociatiei EMOVERE), premii atractive, diplome Campionii sanatatii si un plus de energie de la PHILIPS.

Citeste si:  Scapa-l de complexe

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.