Cand ti-ai verificat ultima oara trusa de machiaj

Trusa de machiaj este un loc „sacru” si chiar intim pentru o femeie. E ca o a doua fata a noastra, fata de care ne ingrijim zilnic si pe care ne place sa o rasfatam cu noi si noi produse de make-up.
Femeile sunt mari colectionare de produse cosmetice, insa de cele mai multe ori stocam in trusa de machiaj o multime de produse pe care nu le folosim niciodata sau abia daca ne uitam la ele, o mare parte dintre ele fiind expirate.

Tu cand ti-ai verificat ultima oara trusa de machiaj ?

Citeste si:  Tine-ti copilul departe de droguri

Dependenta femeilor de fond de ten si blush a devenit atat de mare in ultimul timp, incat nu se pune problema de a detine vreunul din aceste doua produse expirate. Insa mare atentie cand cumparati unul din ele, deoarece ele nu au o valabilitate mai mare de 2 ani. E drept, este cea mai mare valibilitate a unui produs de make-up, insa e bine sa fim atente si sa citim etichetele inainte de a da banii pe ele.

Rimelul, prietenul devotat al genelor noastre, este si el un produs foarte popular de make-up . Valabilitatea unuia este de 8 luni, insa este bine sa-l schimbam mult mai des, la un interval de 2-3 luni. Din cauza patrunderii aerului in tub, textura lui se ingroseaza oricum si ne aspectul de gene incarcate si lipite. De asemenea, o multime de bacterii pot creste in tubul rimelului daca nu il inchidem bine sau daca lasam periuta pe suprafete unde poate exista praf si microbi.

Citeste si:  Foloseste si ceaiul in curele de slabire!

Rujurile sunt si ele accesorii importante, avand in vedere ca ne pun in evidenta buzele si intreaga senzualitate. Din pacate, ele nu rezista mai mult de 1 an de zile daca le tinem la temperatura camerei. Daca sunt tinute in frigider ele pot rezista chiar si 3 ani de zile.

Pensula pentru blush trebuie schimbata o data la cateva luni, deoarece in ea chiar zac o multime de bacterii. Din pacate, nu foarte multe femei au grija de ea si o pun pur si simplu in trusa de machiaj alaturi de celelalte produse. Ea trebuie tinuta intr-un saculet special, unde sa nu aiba contact cu mediul extern.

Citeste si:  Specialistii avertizeaza: Carnea de porc este cancerigena!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.