Cariere in alb – primul targ de joburi pentru specialistii in sanatate

Please select a featured image for your post

Cariere in alb , prima editie a targului de cariere din domeniu sanatatii, are loc in perioada 9-14 dec in Bucuresti, Iasi si Cluj Napoca.

Evenimentul este dedicat tuturor celor care isi dezvolta o cariera in domeniul medical, fie ca este vorba de medicina, farmacie, stomatologie sau alte specialitati conexe.

Organizatorii evenimentului sunt Compania Medicov si Asociatia Romanian Medical Network.

Citeste si:  Cresterea in inaltime

Eveniment de mare amploare, la care sunt asteptati sa participe peste 1000 de vizitatori, in fiecare din cele 3 centre universitare, targul este dedicat tuturor celor care isi dezvolta o cariera in domeniul medical.Sunt prezente toate specialitatile de interes , fie ca este vorba de medicina, farmacie, stomatologie sau alte specialitati conexe.

Aceasta prima editie a targului Cariere in Alb faciliteaza intalnirea posibililor angajati cu angajatorii, a utilizatorilor de echipamente medicale cu producatorii si distribuitorii acestora, precum si a formatorilor de cariere cu viitorii colaboratori.

Citeste si:  Cat de sanatos e ceaiul verde?

Participantii pot vizita in cadrul targului o expozitie a companiilor de profil si pot asista la prezentarea acestora. Nu vor lipsi din cadrul evenimentului nici trainingurile si workshopurile dedicate celor care sunt la inceputul carierei in medicina.

Va asteptam in cele 3 locatii,dupa cum urmeaza:

Bucuresti ,Casa de Cultura a Studentilor, Calea Plevnei 61, sect.1,
9-10 decembrie

Citeste si:  Ce este fitness-ul? II

Iasi ,Casa de Cultura a Studen?ilor ,Str. Vasile Conta, nr 30, Ia?i
11-12 decembrie
Cluj ,Casa de Cultura a Studen?ilor Str. Piata Lucian Blaga, Nr. 1-3, Cluj-Napoca
13-14 decembrie


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.