Cat de mult iti doresti iubirea ideala?

Iti propunem o dilema morala, care se foloseste in interviurile de angajare. Rezolvarea problemei necesita gandire laterala si… stabilirea clara a prioritatilor personale.

Problema:
Conduci automobilul tau Sport, de 2 locuri, intr-o noapte cu o furtuna teribila. Treci pe langa o statie de autobuz, unde se afla 3 persoane asteptand:

1. O batrana bolnava pe moarte;
2. Un vechi prieten, care, candva, ti-a salvat viata;
3. Femeia visurilor tale sau barbatul ideal.

Citeste si:  In perioada 25 - 28 mai 2011 se desfasoara Congresul National de Medicina de Laborator

Pe cine ai lua in automobilul tau, tinand cont ca nu ai decat un singur loc, doar pentru un pasager?

Variante de soluţionare:
Ai putea lua batrana, pentru ca este pe moarte si trebuie salvata prima.

Sau ai putea lua prietenul care ti-a salvat viata, pentru ca ai o obligatie fata de el. In plus, ti-e prieten, nu?

La fel de adevarat e ca, daca alegi una dintre variantele de mai sus, e posibil sa nu mai reintalnesti niciodata femeia visurilor tale sau barbatul ideal.

Citeste si:  Hidrateaza-te non-stop

Gandeste-te foarte bine inainte de a raspunde. Abia dupa ce dai un raspuns citeste mai departe.

Un candidat, intr-un astfel de interviu, a fost angajat dintre 200 de concurenti, pentru magnificul – si in acelasi timp izbitor de simplul – sau raspuns:

„As da cheile masinii prietenului meu si l-as ruga sa duca batrana la spital; in timpul acesta, eu as ramane sa astept autobuzul, impreuna cu femeia visurilor mele”.

Citeste si:  Afla daca e baiat sau fata

Vino intre 18-20 aprilie 2008, la Sala Palatului, pentru a participa la BODY MIND & SPIRIT FESTIVAL – cea mai completa manifestare dedicata unui stil de viata in care calitatea vietii se celebreaza pe toate planurile: trup, minte si suflet!

Pentru detalii intră pe www.bodymindspiritfestival.ro


3 Comentarii
  1. iubirea ideala nu exista si punct! idealul ni-l creem noi, prin inchipuiri si vise si tocmai de aceea este intangibil. e gresit sa ne gandim la o iubire ideala, trebuie sa invatam sa acceptam defecte si sa apreciem calitati.cre ca e un subiect mult prea larg pentru a-l dezbate doar in cateva fraze.in legatura cu raspunsul dat, nota 10!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.