Ce spun unghiile despre tine? Afla la NailExpo!

Please select a featured image for your post

3,8…4…186….. Incapatanat, coleric, timid, ambitios, melancolic, intelectual.
Credeti ca sunt niste recorduri olimpice? Nu, pur si simplu sunt doar cateva informatii obisnuite legate de unghiile noastre: ele cresc cu aproximativ 3,8cm pe an, iarna mai putin decat vara, iar o crestere completa a lor de la radacina si pana la dimensiunea normala dureaza 4 luni. Un calcul facut pe repede ne arata ca pana la varsta de 70 de ani o persoana isi reinnnoieste unghiile de aproape 186 de ori.

Dar ce spun unghiile despre noi, stiati? In functie de culoare, forma, dimensiuni, unghiile sunt niste indicatori de caracter. De exemplu: se spune despre cei cu unghiile pale, de culoare vinetie ca sunt persoane cu temperament melancolic, pe cand unghiile inguste sunt metode bune de recunoastere a celor ambitiosi si certareti. Cei cu unghiile late sunt niste timizi prin definitie, in vreme ce persoanele cu unghii rotunde sunt dominate de sete de cunoastere si sunt adeptii unor conceptii liberale. V-am trezit curiozitatea?

Citeste si:  Unghiile noastre cresc mai repede decat ale bunicilor

Indiferent de forme, de culoare sau de dorinta de a le purta ca pe un accesoriu usor adaptabil la tendintele modei (la un eveniment, de exemplu adaugam o culoare chic, cristale sau elemente de design tridimensional), unghiile nu vor fi niciodata neglijate. Dovada atentia pe care le-o aratam si noi, la NAILEXPO 2009, prima editie dedicata integral universului nails.

Citeste si:  Nutritionistii avertizeaza in privinta dietei vegetariene

Veti admira si aplauda show-urile de nailart inspirate din viata de zi cu zi, din trecut si din istoria cinematografiei unde unghiile vor ocupa primul loc: business woman, femeia hippie, femeia seducatoare, personajul extravagant intruchipat de Cruella deVille, mireasa, diva rock-star. Bineinteles, nu va fi uitat nici barbatul! Un show sclipitor de arta, fashion, makeup (by Malu Wilz) si hairstyle (by Revlon / Intercoiffure) si, desigur, nail, gratie firmelor de top din acest sector care vor fi prezente in cadrul expozitiei: Alveola, Axelle, Karma Beauty, Tan International Group – Gifaz, CD Beauty System, Cleo Nails, Fendissima, Roby Nails, Buzz Impex, General Beauty Supply, Konad, Carla Nails, Urgo, Ex Studio Design, Magnetic Nails, Twin Beauty, Kinetics, Antica Saponeria si Styx Naturcosmetic, s.a.

Citeste si:  Cum sa evitam un atac de cord

Va fi organizata o TOMBOLA cu PREMII pentru profesionistii din sectorul nails la care premiile constau in 3 CURSURI DE TEHNICA NAIL oferite de CD BEAUTY SYSTEM, plus alte zeci de premii in produse pentru publicul final.

Lumea unghiilor chiar este o lume superba in care arta, grija, precizia si tehnica se intalnesc gratie acestor oameni minunati.

Evenimentul NailExpo se desfasoare in perioada 5 – 7 decembrie 2009, la Palatul Copiilor din Bucuresti.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.