Cei mari si cei mici vin pe 4 iunie la „Atelierul de distractie…culoarea schimbarii”

ViitorPlus – asociatia pentru dezvoltare durabila organizeaza evenimentul „Atelierul de Distractie…culoarea schimbarii”, dedicat copiilor, cu scopul de a sarbatori impreuna atat Ziua Copilului, cat si Ziua Mediului (5iunie) . Cei mici vor picta pe sacose de panza bio (realizate de persoane defavorizate sau cu dizabilitati fizice in proiectul „Sacosa de panza”) si vor invata lucruri interesante despre mediul inconjurator si cum il pot proteja prin lucrurile pe care le fac zi de zi.

Citeste si:  Meditatie in miscare cu Tai Chi

Vineri, 4 iunie, in Diverta Baneasa, incepand cu orele 16:00, echipa Viitor Plus va invita, cu mic, cu mare, sa creati impreuna sacosa bio pe care o doriti folosind margele, nasturi de lemn, tesaturi naturale, vopsele textile si multa imaginatie si creativitate.

In plus, prin participarea dumneavoastra si a copilului tau la acest atelier si prin achizitionarea unei sacose veti sprijini o cauza nobila – aceea de a ajuta persoanele aflate in dificultate sau cu dizabilitati fizice ce realizeaza „Sacosa de panza” naturala.

Citeste si:  Cum prevenim aparitia eczemelor?

Momentul principal va avea loc la ora 16:30 cand toti copii pot picta un afis din panza de dimensiunea de 1,5m pe 3m pe tema Copilul si Mediul. Va fi realizata o fotografie cu toti participantii, care apoi va fi publicata pe site-ul www.viitorplus.ro pentru a le aduce aminte adultilor ca mediul inconjurator apartine si celor mici.

Citeste si:  Retete pentru combaterea transpiratiei

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.