Cel mai avansat portal online de recrutare in domeniul medical, lansat la Targul International de Cariere Medicale si Farmaceutice din 26-27 martie

Please select a featured image for your post

In perioada martie-aprilie 2011 se desfasoara cea de a VI-a editie din Romania a Targului International de Cariere Medicale si Farmaceutice, cel mai mare eveniment de recrutare din domeniul medical si farmaceutic din Europa, primul de acest gen din Europa Centrala si de Est si primul care a fost realizat in Romania. Evenimentul este organizat de dr. Grzegorz Chodkowski (MedPharmCareers.com), in colaborare cu Houston NPA, partenerul oficial pentru Romania.

Organizatorii de la MedPharmCareers vor lansa oficial la Bucuresti, in weekend-ul 26-27 martie 2011, cea mai avansata platforma online de joburi medicale – www.medpharmjobs.com. MedPharmJobs va fi cel mai performant site de recrutare online din domeniul medical, adunand joburi din partea angajatorilor si recrutatorilor de top din Europa, dar si de la nivel international.

Siteul va prezenta cateva caracteristici unice, una dintre ele fiind posibilitatea incarcarii CV-urilor in format video. Vizitatorii Targului de Cariere Medicale de la Bucuresti din weekendul 26-27 martie vor avea oportunitatea sa filmeze CV-ul video (introducerea) cu o echipa profesionista adusa de MedPharmJobs, apoi CV-ul sa fie incarcat pe portal in cateva secunde pentru a putea fi vizionat de catre cei mai buni angajatori din Europa.

Citeste si:  Consilierea familiei si prietenilor dependentilor de jocuri

„Targul International de Cariere Medicale si Farmaceutice a fost inaugurat in primavara anului 2007, ajungand acum la a VI-a editie in Romania si la a IX-a la nivel international, castigand astfel experienta si recunoastere, remarcabile in toata Europa. Este primul si cel mai mare targ de acest gen, acoperind 9 tari diferite. Ne-am creat un renume international ceea ce ne-a ajutat sa lucram cu cei mai mari si respectati angajatori si recrutatori din Europa, care revin cu placere si incredere la fiecare editie a Targului International de Cariere Medicale si Farmaceutice. In cadrul Targurilor oferim o varietate de conferinte si seminarii, care aduc o mare valoare educationala vizitatorilor, acoperind diferite aspecte ale dezvoltarii unei cariere in medicina in strainatate, cum ar fi: invatarea limbii engleze medicale, intocmirea unui CV medical etc”, a declarat dr. Grzegorz Chodkowski (MedPharmCareers.com).

Citeste si:  O vitamina din cacao, mai importanta decat penicilina

Al doilea eveniment din aceasta primavara are loc la Bucuresti in weekendul 26-27 martie, la Ring Grand Hotel, unde organizatorii vor gazdui peste 18 agentii de recrutare si angajatori din diferite tari europene: Germanys-next-doctors.com, Medexpert, Medicarrera, NES Healthcare, Paragona, Permedex Consulting, Dignus Medical, DocAndDoc Austria, DRC Locums, EU Health Staff, Helvetia Medicum, ID-Medical, Jorg Herrmann – Die Personalberater, Kienbaum, Medicolink, P&P Conseil, STN Locums, Triple West Medical.

Tarile unde sunt oferite cele mai multe joburi in cadrul editiei a 6-a din Romania sunt: Germania, Suedia, Danemarca, Norvegia, Franta, Austria, Elvetia, Marea Britanie, Belgia, etc.

Calendarul evenimentelor:

BUCURESTI – 26-27 martie 2011, Rin Grand Hotel (Str. Vitan-Barzesti, Nr. 7D)
TIMISOARA – 2-3 aprilie 2011, Hotel Continental (Blvd. Revolutiei, Nr. 5)

Programul targurilor: Sambata intre orele 11-18, duminica intre orele 11-17. Intrarea este libera. Detalii despre evenimente, expozati si program le gasiti accesand site-ul www.medpharmcareers.com. Vizitatorii se pot inscrie la eveniment pe website-ul oficial, la pagina de inregistrare.

Citeste si:  O forma fizica buna scade riscul dezvoltarii atacului cerebral

Toti vizitatorii sunt sfatuiti sa aduca la Targ mai multe exemplare ale CV-ului in diferite limbi de circulatie internationala, in functie de tara unde si-ar dori sa profeseze si sa participe pe cat posibil la cursurile si seminariile gratuite oferite in cadrul Targului, precum: tehnici de invatare ale englezei medicale, modalitati de inscriere si oportunitati de angajare in domeniul medical din diverse tari europene, sfaturi pentru intocmirea CV-ului medical.

Targul se adreseaza in special medicilor specialisti si cu experienta, dar si medicilor tineri, de toate specialitatile, rezidentilor, asistentelor medicale, dentistilor, farmacistilor. In principiu, tuturor celor care doresc sa discute concret asupra sanselor lor de angajare pe piata de munca europeana in vederea luarii unei decizii de a profesa in afara tari, fie acum sau fie pe viitor. Printre specialitatile medicale cele mai cautate se numara anestezia, medicina de urgenta, dermatologia, medicina interna, chirurgia si medicina generala.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.