Cel mai mare centru privat de oftalmologie din sud-estul Europei, deschis la Bucuresti

Please select a featured image for your post

La Bucuresti, s-a deschis Europe Eye Hospital, primul centru privat de oftalmologie din tara si din regiune. Spitalul este o investitie de 20 milioane dolari, in echipamente si in reabilitarea cladirii fostei Case de Sanatate din Calea Serban Voda, si isi propune sa aduca pacientilor romani avantajul de a nu mai astepta perioade lungi sau de a nu mai calatori in strainatate pentru tratamentul cataractei si pentru operatii de chirurgie oculoplastica.

„Speram sa vindecam o multime de probleme oculare complexe la Spitalul Europe Eye cu ajutorul celor mai noi tehnologii si cu fantastica echipa de specialisti pe care o avem. De asemenea, in cadrul unitatii pediatrice dedicate vom asigura diagnosticarea precoce si tratamente pediatrice specializate”, a declarat directorul medical al spitalului, prof. univ. dr. Benone Carstocea, presedinte al Societatii Romane de Oftalmologie.

Citeste si:  Mediafax: Test ADN pentru depistarea cancerului de col uterin

Spitalul are o capacitate de examinare de 600 pacienti pe zi si poate realiza anual in jur de 30.000 de operatii oftalmologice generale si 25.000 de operatii cu laser, inclusiv transplante de cornee. Europe Eye va fi dotat cu o clinica de diagnostic si operatie mobila care va ajunge in marile orase din Romania pentru a acorda examinari gratuite si asistenta romanilor din zone defavorizate. In plus, o politica de subventionare si gratuitati, pentru persoanele cu posibilitati financiare reduse, este in curs de finalizare, pentru a fi inclusa in cadrul programului national de asigurari de sanatate.

Citeste si:  Tratament non-medicamentos pentru bolnavii de epilepsie

Gama larga de aparatura include doua lasere excimer Schwind Amaris si Mel 80 Zeiss, tomograful in coerenta optica Cirrus HD Zeiss, pentru biopsia in vivo a retinei, si camera Visucam 500 pentru examinarea fundului de ochi, precum si opt sali de operatie si 12 cabinete de consultatii. „Sper ca in acest spital dedicat tratarii problemelor oculare sa contribuie la imbunatatirea serviciilor medicale din Romania si sa aduca alinare multor pacienti”, a declarat Murat Akan, director executiv al Europe Eye Hospital.

Citeste si:  Imunitate de fier

Mai multe informatii despre activitatea spitalului si tratamentele oferite, pot fi obtinute apeland 021 9880.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.